Jet set

Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića

Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića
Foto: Twitter | Zavirite u raj na zemlji Siniše Mihajlovića

Jedan od najuspješnijih srpskih fudbalera, a sada trenera, Siniša Mihajlović, najveći dio karijere proveo je u Italiji, gdje i sada živi i radi.

Miha ne krije da Italiju doživljava kao drugu kuću, te ne čudi što je većinu stečenog novca tokom igračke, a kasnije i trenerske karijere, uložio u nekretnine na "čizmi".

Značajno mjesto u Sinišinoj imovinskoj karti zauzima vila u italijanskom mondenskom ljetovalištu Porto Ćervo koja slovi za jednu od najljepših kuća na Sardiniji. U ovo ostrvo zaljubio se još kada je počeo da igra u Italiji, pa je, poslije nekog vremena, odlučio da baš tu napravi lični mediteranski raj.

Arhitekura zdanja savršeno se uklapa u ambijent. Kuća ima prostrano dvorište i dva bazena, veliku terasu sa koje se prostire nestvaran pogled na obalu, dok su vrtovi prepuni mirisnog mediteranskog cvijeća. Sve je fino ušuškano i dobro sakriveno od radoznalih pogleda.

Njegova supruga Arijana očigledno je bila zadužena za dekoraciju, pa je napravila ambijent kao u najljepšoj bajci i Mihajlovićeva porodica uživa u pravom malom raju.

Ono što je takođe posebna pogodnost ovog mjesta, jeste što djeluje "ušuškano" i odvojeno od znatiželjnih pogleda, pa Mihina porodica ima svu moguću privatnost, što je poznatima izuzetno bitno.

Mihajlovići svakog ljeta dobar dio vremena provode ovdje. Prošle godine su svi zajedno ljetovali i krstarili su jahtom koju Miha takođe posjeduje po najljepšim plažama Sardinije, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije