Jet set

Željko Šašić o odnosu sa kćerkom: Ne doživljava me kao oca

Željko Šašić o odnosu sa kćerkom: Ne doživljava me kao oca
Foto: Instagram | Željko Šašić o odnosu sa kćerkom: Ne doživljava me kao oca
N.N.

Željko Šašić nebrojano puta do sada je pričao o svom odnosu sa kćerkom Sofijom, koju je dobio u braku sa Sonjom. Iako se situacija stabilizovala, popularan pjevač i dalje smatra da ga kćerka ne doživljava kao oca i da ne traži savete od njega:

"Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo", rekao je Željko za Svet i dodao:

"Tešim sebe da svako plaća cenu nekog vremena ili odluka. Molim se da sve bude dobro. Naš odnos je i danas jako čudan, smeta mi to. Ćerka me još nije prihvatila kao roditelja, kao nekog kome je uloga da brine, skreće pažnju na mnoge stvari. Ja pokušavam da shvatim njene godine, kao stariji, tata sam, moram", zaključio je pjevač za Svet.

(Novosti)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije