SP Qatar 2022.

Jet set

Zorannah priznala da je privlače muškarci koji nisu dostupni

Zorannah priznala da je privlače muškarci koji nisu dostupni
Foto: Printscreen/Instagram | Zorannah priznala da je privlače muškarci koji nisu dostupni
N.N.

​Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah na Jutjubu često postavlja video klipove u kojima govori na razne teme.

Ona je sada u jednoj emisiji pričala o emotivnom životu, ali i roditeljima koje je izgubila u mladosti.

Iako su je mediji povezivali sa mnogim poznatim muškarcima, uglavnom sportistima, jutjuberka je sada otvorila dušu i priznala kakvi je tipovi najčešće intrigiraju.

"Privlače me nedostupni muškarci, ali ne u smislu da su oženjeni ili zauzeti, već mnogo mlađi partneri, a oni su nezreli i samim tim meni nisu dostupni", kaže blogerka, i dodaje interesantan detalj da nikada u životu nije osjetila leptiriće u stomaku:

"Ja, recimo, nikada u životu nisam bila zaljubljena. Volela sam tog nekog s kim sam u tom trenutku bila u odnosu, ali zaljubljenost nikada nisam osetila. Čovek sa sobom nosi svaki dan knjigu, pa i nju zavoli, pa kada ostane bez nje, oseti nedostajanje."

Jovanovićeva je pomenula i odnos sa svojom pokojnom majkom i opisala period života sa njom kada su joj se roditelji razveli.

"Moji su se razveli kada sam imala 18 godina. Mama je tada imala 53 i nije joj bilo lako da nađe novog i adekvatnog partnera, pa je svu pažnju i fokus prebacila na mene. Kontrolisala me je, zvala po 100 puta na dan... To više nije mogla da radi mom tati, pa je počela da radi meni", ispričala je Zorana u emisiji kod Snežane Dakić "Male stvari" na Hajp televiziji.

 

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije