Scena

Josipa Lisac: Ne želim da kročim u Arenu

Josipa Lisac: Ne želim da kročim u Arenu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL | Josipa Lisac: Ne želim da kročim u Arenu

Aleksandra Prijović rasprodala je prije nekoliko mjeseci nekoliko koncerata u zagrebačkoj Areni, a karte su tada planule nevjerovatnom brzinom. Pjevačica je tada postavila nove rekorde kada su nastupi narodnjaka u ovom gradu u pitanju.

Za razliku od nje, Josipa Lisac sad je održala veliki solistički koncert u Zagrebu, ali ne u Areni, već u mnogo manjem Domu sportova. Ona se u jednom momentu u toku koncerta obratila publici, pa je istakla da joj nije mjesto u Areni, jer se sada, navodno, svi tamo dokazuju.

"Moj menadžment je rekao, Josipa mi smo htjeli Arenu. O ne, o ne, o ne, o ne, o ne. Sad zapravo svi idu u Arenu. Ne, meni naprosto nije tamo mjesto i ne želim da kročim sada tu", rekla je Josipa, zbog čega je nagrađena gromoglasnim aplauzom.

Inače, mnogi su odmah povezali da hrvatska diva pod ovim "svi idu u Arenu" misli na publiku Aleksandre Prijović, a njenih pet teatralnih usklika "O ne" su povezali sa pet rasprodatih arena srpske pjevačice.

U komenarima mnogi su podržali hrvatsku pjevačicu, ali je bilo i onih koji su ukazali da Josipa ne bi uspjela da napuni jednu Arenu, a kamoli pet zaredom.

Podsjetimo, gostujući u jednoj emisiji u decembru prošle godine, Josipa je na pitanje kako komentariše činjenicu da je Aleksandra rasprodala karte za pet Zagrebačkih arena, odgovorila:

"Zašto ne bismo imali svoj izbor? I ja imam koncerte koji su puni i rasprodani, i drugi imaju koncerte koji su puni i rasprodani, tu nema nikakve ljubomore. Ne želim ništa protiv reći. Naročito ako su tu još ljudi koji su platili karte, pa to je fantastično. Jer ja znam za neke koncerte gdje je pola karata podijeljeno",  istakla je Josipa tom prilikom.

Osoba koja je snimila ovaj trenutak na koncertu i objavila na Tiktoku napisala je da je Josipa Lisac izvređala "cajkersku Arenu Zagreb" .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije