Scena

"Kralja svadbi" stigla stara kletva

"Kralja svadbi" stigla stara kletva
Foto: Screenshot YouTube | "Kralja svadbi" stigla stara kletva

Mnogi su iskusili staru jevrejsku kletvu "Da Bog da imali, pa nemali", a među njima je i veliki broj poznatih ličnosti. Jedan od njih je narodni pjevač Rade Jorović, koji je svojevremeno zarađivao ogromne cifre, a danas žive skromno.

Naime, on danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinara, a jednom prilikom prisjetio se perioda kada je dobijao velike bakšiše na privatnim slavljima i bio jedan od najtraženijih pjevača.

"Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000. Ali dobro ja imam malo tantijema od izvođačkog prava, ima malo i koncerata pa se skupi dovoljno. Uvek se setim i kad imam i kad nemam ko sam bio i ko sam sad. Samo se setim one faze kad sam bio niko i ništa i kažem: polako. Sve će biti. E sad dokle ću da živim ne znam. Hvala Bogu neka bude 105 pa opet", rekao je on za medije.

Pjevač je tom prilikom ispričao da je najveći honorar dobio za svoju čuvenu pjesmu "Oficir" i zvali su ga "kralj svadbi".

"Sećam se jedne svadbe, bilo je nas 50 muzičara i pevača, prešli smo tad 50.000 maraka, ali smo svi delili po rangu", rekao je svojevremeno za domaće medije, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije