Scena

Znate li ko je suprug Zorje Pajić (FOTO)

Znate li ko je suprug Zorje Pajić (FOTO)
Foto: Printscreen RTS | Znate li ko je suprug Zorje Pajić (FOTO)

Zorja Pajić, koja nam se predstavila učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", nastupala je na Pesmi za Evroviziju, kada je izvela pjesmu "Zorja".

I ovog puta joj je glavni saradnik u komponovanju bio njen suprug Lazar Pajić koji joj je ujedno i najveća podrška u karijeri. Zorja je često pominjala supruga u intervjuima, a istakla je da joj je on i velika inspiracija.

"Stalno slušam, preslušavam i gledam nastupe i razmišljam gde se ja tu pronalazim i onda inspiraciju crpim iz svoje glave. I naravno iz mog supruga, moje najveće podrške", rekla je Zorja jednom prilikom.

Zorja, čije je pravo ime Zorica i prije udaje se prezivala Joksimović, u braku je od 31. avgusta 2019. godine, a kako vrijeme prolazi njihova ljubav sve je jača, pa su oni odličan tandem na svim poljima.

"Moja podrška, moj prijatelj, moja sreća, moja ljubav! Kad bi na svetu bilo malo više ljudi kao što si ti, svet bi bio bolje mesto!", napisala je pjevačica jednom prilikom na Instagramu.

Inače, Zorjin djever je poznati glumac Milan Jelen Pajić, koji ju je ponosno hvalio nakon njenog prvog nastupa na Pesmi za Evroviziju.

"Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije 'Zvezde Granda'", rekao je glumac.

Kako se priča, njen suprug navodno ima nemačke papire, a par već desetak godina živi u toj zemlji.

(Glosy)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije