TV

Pratite nas na Google news

Modelsica gola na Farmi: Sijevale obline Anastasije Buđić

Modelsica gola na Farmi: Sijevale obline Anastasije Buđić
Modelsica gola na Farmi: Sijevale obline Anastasije Buđić
Kurir

Jedna od najprovokativnijih učesnica ove sezone Farme je svakako Anastasija Buđić. Ona je u studio u Šimanovcima došla u veoma izazovnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, prenosi Kurir.

Model i članica grupe "Models" i te kako zna kako da privuče pažnju na sebe, pa je tako otkrila svoje gole butine i zadnjicu dok je prekrštala noge na stolici.

Muškom dijelu farmera koji su sjedjeli preko puta nje nije bilo lako da gledaju taj prizor. VoditeljicaAleksandra Jeftanović je prokomentarisala da će Anastasiji sigurno biti hladno na imanju pošto je oskudno obučena, na šta je modelsica odgovorila da je željela da zasjeni publiku u studiju.

Podsjetimo, Anastasija je rođena 12. 9.1984. godine. Živi i radi u Beogradu, a bavi se modelingom. Ona je i prva Srpkinja čija je fotografija objavljena na naslovnoj strani francuskog "Plejboja". Završila je studije Pravnog fakulteta u Beogradu, a njen otac, beogradski paparaco Zoran Buđić Kobra, za svoju kćerku kaže da je pomalo buntovna i veoma zaljubive prirode.

Ona nije krila kada se podvrgnula estetskoj operaciji grudi i usana. Anastasija ima mlađu sestru Jelisavetu. Za sebe kaže da je vrlo druželjubiva i da se lako uklapa u nove situacije.
 

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije