Zanimljivosti

Pet horoskopskih znakova koji najviše šefuju

Pet horoskopskih znakova koji najviše šefuju
Foto: Pixabay/Ilustracija | Pet horoskopskih znakova koje najviše šefuju

Sigurno ste primjetili kako neki ljudi vole šefovati više od drugih ljudi.

Zašto je to tako? Možda na to utiče i horoskopski znak u kojem smo rođeni. 

Prije nego li krenemo morate još nešto znati: šefovanje zna biti drugima vrlo neugodno, ali, nije sve tako crno. 

Osobe koje šefuju znaju što žele od života i to ostvaruju efikasnije od drugih. 

Zbog takvih osoba događaju se mnoge pozitivne promjene. 

Ne zaboravite kako prisutnost na listi 5 osoba koje najviše šefuju ima i neke svoje prednosti. Samo naprijed!

#5: Lav

Lavovi su poznati po svojoj odlučnosti zato ne iznenađuje činjenica što se nalaze na ovoj listi. Ipak, njihovo šefovanje je blažeg oblika. Karakterno nisu toliko zahtjevni ali su svjesni kako moraju biti strogi ako žele poštovanje drugih.

Što očekivati od Lavova?

Ništa strašno, samo prijateljski savjet što je u stvarnosti zahtjev. Većinu vremena, njihovo je šefovanje vrlo zabavno i ne morate se brinuti da će vas maltretirati. Lavovi su strogi šefovi, iskreni prijatelji i zahtjevni partneri i zahvalni su ako im odajete poštovanje koje zaslužuju.   Nivo šefovanja od 1 do 10

6 tokom loših dana, 3 ili 4 tokom dobrih dana.

#4: Škorpija

Škorpija, na svijet oko sebe, gleda na jedan poseban način. Njihovo šefovanje je posljedica pokušaja da pronađu svoje mjesto u ovom ludom svijetu. Vrlo su pedantni i žele biti učinkoviti u svemu što rade. Ne podnose lijene i nekompletne ljude.

Što očekivati od Škorpije?

Sarkastične izjave u svezi vaših slabosti su vrlo česte kod Škorpija. Ali, nikada vas neće jako pritiskati i napraviće sve sami jer ne mogu gledati kako nešto nije riješeno. Ako oni preuzmu vaše poslove, sigurno ćete imati više slobodnog vremena ali ostaćete bez njihovog poštovanja. To će nepovoljno uticati na šanse za unapređenje ili slobodan vikend s vašim bližnjima.

Nivo šefovanja od 1 do 10

7 ako ne igrate po njihovim pravilima i 4 ako ih slušate i povlađujete im (ili se samo pravite). Ništa dramatično ali pazite da ne pretjerate i odete predaleko. Mogli biste požaliti!

#3: Ribe

Osobe rođene u znaku Riba su izuzetno inteligentne i intuitivne pa ih lako možete prevariti i njima manipulisati. Lako vide u vašu dušu i zato jako dobro znaju šta bi i šta ne bi trebali napraviti.

Što očekivati od Riba?

Njihovo šefovanje nije nepristojno ili intenzivno ali je isstrajno. Čim nanjuše kako ništa ne radite, biće vam stalno iza leđa. Neko vrijeme ćete ih uspješno ignorirati ali ćete ipak pokleknuti i napraviti ono što žele. Pametno, zar ne?

Novo šefovanja od 1 do 10

4 ili 5 na početku ali ne zadovoljite li njihova očekivanje, nivo može narasti do neugodnih 8!

#2: Djevica

Na nesreću svih, šefovanje Djevica je zlobno. Nisu strpljive, ali su jako osjećajne i ova kombinacija često uzrokuje eksploziju naredbi, zahtjeva i posljedica u različitim oblicima. Savršeno za sve koji su neodlučni, zar ne?

Što očekivati od Djevice?

Sve što ste ikada sanjali u svojim noćnim morama. Ako nešto nije onako kako je Djevica zamislila, pripremite se za stalno prigovaranje koje ponekada ode i predaleko, u kritikovanje puno mržnje koje će uništiti vaše samopouzdanje. S druge strane, učinite li barem upola od onog što Djevica zahtijeva, zauzvrat možete očekivati velike nagrade. Ključ do uspjeha je kompromis.

Razina šefovanja od 1 do 10

Nažalost, većinu vremena je 7 ili 8. Prihvatite ih onakvima kakvima jesu ili bježite glavom bez obzira!

#1: Vaga

Vagino šefovanje je najgora vrsta - šefovanje u tišini. One neće šefovati direktono ali će vas prisiliti da napravite što žele koristeći kreativne mjere. Radi toga, Vage su izuzetno učinkovite vođe pa često dobijaju nešto i zauzvrat - profesionalni napredak.

Što očekivati od Vage?

Ako ne razumijete njihova relativno nježna usmjeravanja u pravom smjeru (ili ste odlučili ignorisati ih), u idućim danima ili sedmicama vas očekuje: loše raspoloženje, nepoštovanje, strogi i neočekivani komentari u pogledu vašega izgleda/inteligencije/sposobnosti i fizička bol... Ne, ne, samo se šalimo, ali samo za fizičku bol. Sretno! Ipak, imajte na umu kako Vage nemaju loših namjera. Samo žele napraviti sve što je u njihovoj moći.

Nivo šefovanja od 1 do 10

Ako radite što vam se kaže, ne bi smjelo prijeći 5 ili 6. U suprotnom, nivo šefovanja je blizu 10.

Povezana vijest:

Pet najzlobnijih horoskopskih znakova

Zaljubljujete se u pogrešne? Ovi znakovi Zodijaka to najčešće rade

Ovo su najzabavniji horoskopski znakovi

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije