Zanimljivosti

Zorica Brunclik otkrila tajnu svoje pink kose

Zorica Brunclik otkrila tajnu svoje pink kose
Foto: Print Screen/Instagram/zoricabrunclik_official | Zorica Brunclik otkrila tajnu svoje pink kose
N.N.

Zorica Brunclik je gotovo četiri decenije u samom estradnom vrhu. Veliki hitovi ali i prepune hale sinonim su za ovu pjevačicu.

Međutim, ono što je izdvaja od ostatka estrade, između ostalog, je i imidž koji njeguje više od 30 godina.

Gotovo da nema čovjeka koji na pomen Zoričinog imena u o prvi mah ne pomisli na njenu dugu kosu ofarbanu u pink nijansu.

Zorica je za Telegraf.rs otkrila tajnu njenog "zaštitnog znaka", te otkrila koliko vremena joj treba da ofarba kosu u tu nijansu.

"Šest sati farbanja, i to već trideset i kusur godina. Ne dođe mi momenat 'neću više da se farbam'. Najinteresantnija je situacija tokom leta. Ja stalno nosim neke turbane zbog toga što ovo nije farba, ovo je preliv. Dan nakon Tašmajdana, kada se budem probudila, tamo gde bude reflektor direktno išao boja će biti skinuta. Tu će da ostane trag kao da nisam ofarbana. Taj deo će se vratiti u plavu boju. Iz tog razloga stalno nosim maramu tokom leta", rekla je Zorica.

Zorica je naglasila da je upravo ta boja čini prepoznatljivom.

"Ukoliko stavimo 50 poznatih ljudi, i mene među njima, čak i onaj ko ne vidi dobro iz daleka će da kaže 'a ono je Zorica među njima'. Da sada stavimo bilbord i na njemu samo pramen moje kose na beloj pozadini, niko ne bi pomislio da je to reklama za farbu za kosu, nego bi rekli 'Ovo Zorica Brunclik nešto reklamira'", rekla je ona.

Pjevačica je otkrila i da nikada nije dobila ponudu za reklamiranje proizvoda.

"Nikada me nisu zvali da reklamiram farbu za kosu, odnosno ništa. Miroljub mi često kaže 'Bože ženo toliko si popularna evo 40 godina a niko te nikad nije zvao da nešto reklamiraš'".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije