Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Amra Džeko: Više ne spavam s Edinom

Amra Džeko: Više ne spavam s Edinom
Foto: Instagram | Amra Džeko: Više ne spavam s Edinom
N.N.

Amra Džeko, supruga najboljeg bh. fudbalera Edina Džeke, u intervjuu za italijanske medije otkrila je detalje iz privatnog životu. Istakla je da voli Rim, u koji je preselila nakon šest mjeseci braka s Dijamantom.

"Turistički smo obišli grad, sve znamenitosti, prije nego što je Edin potpisao za Romu, jer to sada ne bi bilo moguće, s obzirom na to koliko je Edin popularan u Rimu", rekla je Amra Džeko. 

Bračni par Džeko živi u naselju Kasal Paločo.

"U Italiji se osjećamo kao u BiH, barem kada je mentalitet ljudi u pitanju", otkrila je supruga kapitena reprezentacije BiH, koja je na pitanje kako izgleda jedan prosječan dan u domu porodice Džeko, odgovorila:

"Ujutro vozim Unu i Danija u školu. Sofija ima 16 godina i već je zaposlena. Onda idem na trening i u šetnju sa psima u obližnju šumu. U vrijeme ručka idem kući jer je to prilika da provedem vrijeme s Edinom. Najčešće pravim nešto zdravo, a kada nas uhvati nostalgija, onda spremam tradicionalna jela iz BiH. Živimo vrlo mirno, posvećeni smo porodici jer znamo koliko je bitno da budemo tu uz djecu dok rastu. Tu su nam na raspolaganju i moja majka i punica, a i starija kćerka Sofija puno pomaže".

Kad su u pitanju obaveze vezane za djecu, pokušava da poštedi Edina da bi mogao biti smiren i potpuno fokusiran na svoju karijeru.

"Kako se Una rodila, i ne spavamo više zajedno. Una i Dani spavaju sa mnom da bi se tata mogao bolje odmoriti", otkrila je Amra Džeko, koja je, uz karijeru modela, aktivna i u mnogobrojnim humanitarnim akcijama, prenosi "Avaz".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije