Scena

Bivšem mužu Goce Tržan prijeti zatvor?

Bivšem mužu Goce Tržan prijeti zatvor?
Foto: Ilustracija | Bivšem mužu Goce Tržan prijeti zatvor?

Ivan Marinković se nije pojavio u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog tužbe koju je protiv njega podigla bivša supruga Goca Tržan zbog neplaćanja alimentacije za kćerku Lenu.

Zastupnik Goce Tržan rekao je da će tražiti tešku sankciju.

"Danas je trebao da bude glavni pretres za krivično delo nedavanje izdržavnja. Ivan Marinković je već dva puta već pravosnažnom presudom osuđen zbog istog krivičnog dela. Imamo popis imovine, imamo sve, imamo i blokadu računa. Za sada sud nije uspeo da sprovede izvršenje rešenja", rekao je juče Gocin advokat, prenosi "Kurir".

"Ovo zanči da bi sledeća mera mogla da bude zatvor, budući da nije ispunjena svrha kažnjavanja. Ali, to je već na proceni suda, kakvu će odluku doneti",  dodao je Gocin advokat i objasnio da mesečna alimentacije iznosi 12.000 dinara i da maltene od razvoda Ivan ne plaća alimentaciju.

"Neko je dva puta već platio dug koji je imao i to je jedini način da on plati kada mu se pripreti zatvorom", istakao je advokat.

Kada prenose mediji u Srbiji, Ivana Marinkovića kao razlog nepojavljivanja na suđenju naveo je stomačni virus, a njegov advokat sudu je dostavio ljekarsko opravdanje. Takođe, on je sinoć viđen u jednom beogradskom kafiću, piše "Blic".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije