Scena

Darko Lazić danima u bolnici doživljava strašne psihičke lomove

Darko Lazić danima u bolnici doživljava strašne psihičke lomove
Foto: N.N. | Darko Lazić danima u bolnici doživljava strašne psihičke lomove

Darko Lazić već tri nedjelje boravi u bolnici nakon teške saobraćajne nesreće, a otkako se njegovo stanje stabilizovalo, riješio je da život uzme u svoje ruke.

Lazić je prvi put nakon dugo godina, imao vremena da razmisli o svim pogrešnim odlukama koje je donieo u životu, te je shvatio da je nepromišljenim ponašanjem povredio mnoge ljude oko sebe, ali i da je njegova porodica najviše ispaštala.

Zbog toga, Darko je tražio da ga u bolnici posjeti svešteno lice, kako bi s njim razgovarao i kako bi od njega zatražio oproštaj za sve grijehe.

“Darko je oduvek živeo brzo i sve što je želeo, morao je odmah da ostvari. Njegov pređašnji tempo života za mnoge je nezamisliv, jer je bio u stanju da danima ne spava i da ide sa svirke na svirku. Kada neko, ko ima suprugu i malo dete, može tako da živi, onda ništa ne treba da vas iznenadi, pa ni to da su njegova odsustva iz porodičnog doma često bila povezana s prekomernom upotrebom alkohola i droge. Uz takav stil života idu i lake žene, koje su se lepile na Lazića. Jednostavno, voleo je da živi za sve pare, što se kaže, ali nije želeo da ga supruga i dete gledaju u takvom stanju”, kaže izvor Kurira blizak porodici Lazić i naglašava da je Darko u bolnici počeo da razmišlja o svemu što je pogrešno uradio u svom životu.

“U bolnici je, zapravo, prvi put nakon mnogo godina, ostao sam i prvi put mu se desilo da ima vremena da razmišlja o svemu što je uradio. Ali, kako to obično biva, ljudi u takvim situacijama razmišljaju samo o lošim izborima koji su napravili u životu, o lošim ljudima koji su ih povukli na pogrešnu stranu... Darko je danima doživljavao strašne psihičke lomove, a čak ni njegovi roditelji ni verenica Marina nisu mogli da rasteraju sive oblake koji se nadvili nad njim. Konstantno je mislio na ćerku Lorenu, koju dugo pre nesreće nije video i bilo mu je krivo što se ogrešio o dete, ali i o suprugu Anu. Obuzimao ga je stid kada bi se setio s kakvim se nemarom odnosio prema supruzi i ćerki, a sebi nije mogao da oprosti ni što je razočarao svoje roditelje”, kaže izvor Kurira i objašnjava da je Darko, u nekoliko navrata, pokušao da razgovara s psihijatrom o tim problemima.

“Psihijatar, međutim, nije mogao da mu pomogne, jer Darku u tom trenutku nisu bili potrebni razumevanje i podrška stručnog lica, već iskren oproštaj i čvrsta vera da će sve da bude u redu. Zbog toga je, prilikom jedne posete, zatražio od roditelja da mu u njegovu bolničku sobu dovedu seoskog popa. Bio je ganut kada je čuo da je pop, u prvim danima nesreće, u seoskoj crkvi čitao molitve za njegovo ozdravljenje i od tada nije prestao da razmišlja o Bogu. Duboko veruje da mu je Bog dao drugu šansu, pa se čvrsto u sebi zarekao da se neće vratiti na stari put”, dodaje izvor na kraju.

(Kurir)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije