Žuta hronika

Pratite nas na Google news

Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović

Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović
Foto: N.N. | Mladić iz RS platio 2.500 evra za noć sa Radom Manojlović
N.N.

Sin uglednog biznismena iz Banjaluke platio je 2.500 evra za "noć sa Radom Manojlović", pošto mu je obećano da će za te pare "dobiti pevačicu sa kojom će moći da provede noć". Time je Rada postala žrtva velike prevare, s obzirom na to da nikakve veze nema sa tim svijetom.

Mladić je dodatno dao 1.000 evra za ruže koje su bile po cijeloj sobi, s obzirom na to da mu je velika želja bila da fascinira Manojlovićevu, ali mu je na vrata pokucala devojka koja liči na nju.

"Interesantno je da je ova grupa znala da prevari klijenta, jer im je za velike svote novca, obećavala poznate devojke iz sveta estrade, manekenke ili starlete iz rijalitija. Ukoliko ne bi mogli da ih angažuju, klijentima bi slali devojke koje bi ličile na one naručene", priča izvor Kurira.

"On je bio redovan klijent u ovoj grupi, dolazio je uglavnom vikendom u Beograd i nije pitao za cenu kad su u pitanju devojke. Otac mu je uspešni biznismen i kum jednog poznatog političara RS. Često je tražio da mu nameste neku popularnu pevačicu. Onda su smislili plan kako da mu uzmu pare",  zaključuje sagovornik.

Među klijentima seks-mafije koja je pala u januaru bili su političari, biznismeni, sportisti, estradni umjetnici i brojne poznate ličnosti iz Srbije i cijelog regiona, a u ponudi preko interneta imali su nekoliko desetina djevojaka. Naravno, znale bi se kao i one iz "kataloga", piše Kurir.

Rada se povodom seks-afere u koju je bila upetljana još uvek nije oglasila.

Kako navodi "Kurir", radi se o imućnom mladiću, čiji je otac kum političara iz RS, a koji je koristio usluge elitnih prostitutki iz Beograda.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije