Scena

Pomirili se Aca Lukas i Sonja?

Pomirili se Aca Lukas i Sonja?
Foto: Arhivska fotografija | Pomirili se Aca Lukas i Sonja?

Pjevač Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja sastali su se u Budvi, gdje su ručali, a nakon toga su sa ćerkom otišli u Tivat, gdje su proveli celi dan zajedno.

Prema riječima njihovih prijatelja, pjevač i stilistkinja su odlučili da zakopaju ratne sekire.

"Desilo se što se desilo i oboje su svjesni da nema povratka, ali su odlučili da razmirice ostave po strani. Poslije incidenta nisu imali nikakav kontakt, a onda su počeli da komuniciraju putem mobilnih telefona, da bi se na kraju dogovorili i za zajedničke ručkove", rekao je izvor.

"Kad se vide oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Djelovali su kao srećna porodica dok su ručali, a kasnije su uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili sve razmjerice po strani, a sve zbog kćerke koja voli da provodi vrijeme sa oba roditelja", naveo je izvor.

Podsjetimo, početkom septembra prošle godine prijavila Acu Lukasa za nasilje u porodici. Pjevač je ubrzo priznao krivicu, pa je osuđen na deset mjeseci uslovne kazne i godinu dana zabrane prilaska Sonji.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije