Scena

Sinan Sakić ide na transplantaciju u Padovu

Sinan Sakić ide na transplantaciju u Padovu
Foto: N.N. | Sinan Sakić ide na transplantaciju u Padovu

Folk pjevač Sinan Sakić, koji je prošle nedjelje prevezen iz Kliničkog centra Srbije u jednu privatnu beogradsku kliniku, očekuje ovih dana poziv iz Padove, gdje bi trebalo da mu se uradi transplantacija jetre.

Njegova porodica je intenzivno u kontaktu sa klinikom u Italiji, gdje će, kako saznajemo, biti prevezen helikopterom ili avionom zbog pjevačevog ozbiljnog zdravstvenog stanja. Sinan je početkom maja imao zakazan pregled u Padovi na koji nije otišao jer je porodica očekivala da će biti operisan u Beogradu.

Nekadašnji pevač “Južnog vetra” i dalje se nalazi u privatnoj klinici, osjeća se bolje nego kad je primljen u tu ustanovu a svakodnevno ga posjećuju supruga Sabina i sinovi Alen i Ernest.

Popularnom pjevaču su prošle godine ugrađeni stentovi u žučne kanale ali je poslije detaljnih pregleda ustanovljeno da mora na transplantaciju jetre.

Sinan Sakić je krajem aprila primljen u Klinički centar Srbije kako bi mu se uradila priprema za presađivanje organa, ali je prošle nedjelje napustio bolnicu na zahtjev porodice. Tom prilikom je priveden njegov sin Ernest koji je istog dana pušten ali, kako saznajemo, protiv njega neće biti pokrenut krivični postupak, jer za to nema elemenata.

(Večernje novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije