Gadgets

Koliko je izdržljiv Steam Deck

Koliko je izdržljiv Steam Deck
Foto: Print Screen/Youtube | Koliko je izdržljiv Steam Deck
N.N.

​Ukoliko ste ikada željeli da saznate koliko je izdržljiv Steam Deck, sada to možete da vidite zahvaljujući Zaku sa YouTube kanala JerryRigEverything, koji je pomenuti uređaj podvrgao svojim neobičnim testovima izdržljivosti.

Steam Deck model od 512GB se našao na ekstremnom testu izdržljivosti, koji uključuje grebanje, paljenje, test otpornosti na savijanje i daje nam uvid u fizičke karakteristike uređaja.

Displej Steam Decka se grebe od šestog nivoa Mosove skale, uz dublje ureze od sedmog nivoa. Zak Nelson nam pokazuje da je potrebno primijeniti značajnu silu kako bi se oštetilo "anti-glare" staklo, mada abrazivni premaz može da oteža uklanjanje površinskog oštećenja.

Kako je kreiran od plastike, tragovi od oštrice peroreza su jasno vidljivi, ali igračima će značiti informacija da su oznake na tasterima izdržljive i vjerovatno će proći dosta vremena dok se ne izližu.

Ekran je takođe odolio svim pokušajima da se polomi savijanjem, kako s prednje strane tako i na poleđini. Sve u svemu, Steam Deck se pokazao kao pristojno izdržljiv uređaj, prenosi B92.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije