Gadgets

Ray-Ban Meta Smart naočare dobijaju video pozive

Ray-Ban Meta Smart naočare dobijaju video pozive
Foto: Ray-Ban/Printscreen | Ray-Ban Meta Smart naočare dobijaju video pozive

Meta je upravo najavila niz novih ažuriranja za svoje Ray-Ban Meta Smart naočare, te dobijaju funkciju video poziva. Takođe, sada možete da povežete naočare sa Apple Music-om, i na kraju, ali ne i najmanje važno, multimodalni AI asistent je aktivan za sve u SAD i Kanadi.

Što se tiče video poziva, možete pozvati prijatelje ili porodicu preko WhatsApp-a i Messenger-a. Međutim, Metin blog napominje da ovu funkciju možda nećete odmah vidjeti, jer se postepeno uvodi.

Još jedna karakteristika koja se ne pominje na blogu je kompatibilnost sa Apple Music-om. Međutim, ova funkcija se jutros pojavila u aplikaciji Meta View, koja se uparuje sa naočarima. U uputstvima se navodi da ćete moći da kontrolišete Apple Music bez upotrebe ruku da biste pustili bilo koju pjesmu, listu pjesama, stanicu ili izvođača. Takođe možete zatražiti preporuke na osnovu istorije slušanja.

Konačno, Meta je u decembru uvela program ranog pristupa za svoj multimodalni AI. Počevši od danas, biće dostupan svima koji imaju par naočara u SAD i Kanadi u beta verziji. Ova funkcija vam omogućava da slikate sa naočarima i da vam Meta-in AI pruži više konteksta. Na primjer, moći ćete da ga zamolite da identifikuje biljnu vrstu, smisli natpise na Instagramu i prevede znak napisan na stranom jeziku, navodi TheVerg.

(PCPress)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije