Gadgets

Samsung predstavio Galaxy S24 seriju

Samsung predstavio Galaxy S24 seriju
Foto: Samsung Promo | Samsung predstavio Galaxy S24 seriju

Samsung Electronics je večeras predstavio svoju najnoviju inovaciju u svijetu pametnih telefona - Galaxy S24 seriju, koja uključuje modele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24.

Ova serija je rezultat Samsungove posvećenosti inovacijama i težnje ka stvaranju uređaja koji će korisnicima pružiti neuporedivo iskustvo, zahvaljujući naprednoj vještačkoj inteligenciji, poznatoj kao Galaxy AI1.

Galaxy AI1 je srce nove serije, donoseći potpuno novu dimenziju u komunikaciju, kreativnost i pretragu. Uz ovu tehnologiju, Galaxy S24 serija omogućava korisnicima da prevazilaze jezičke barijere kroz napredne funkcije kao što su dvosmjerni glasovni i tekstualni prevodi u realnom vremenu. Ova funkcionalnost eliminira potrebu za korišćenjem aplikacija trećih strana, obezbeđujući privatnost i lakoću upotrebe.

Samsung Galaxy S24 serija donosi revoluciju u komunikaciji i organizaciji. Sa funkcijama kao što su Interpreter i Chat Assist, korisnici mogu uživati u besprekornom prevodu razgovora i tekstualnih poruka, što olakšava međunarodnu komunikaciju. Note Assist u Samsung Notes aplikaciji donosi AI generisane rezimee, šablone i omote, čime se pojednostavljuje organizacija bilješki. Transcript Assist, koristeći AI i Speech-to-Text tehnologiju, omogućava efikasno transkribovanje i sumiranje glasovnih snimaka, prenosi Telegraf.

Galaxy S24 uvodi inovativnu funkciju pretrage, "Circle to Search", u saradnji sa Google-om. Ova funkcija omogućava korisnicima da sa lakoćom pretražuju informacije sa interneta, koristeći jednostavne pokrete, kao što su zaokruživanje ili precrtavanje sadržaja na ekranu.

ProVisual Engine u Galaxy S24 seriji predstavlja sveobuhvatan paket alata sa AI koji transformiše sposobnosti snimanja i uređivanja slika. Sa naprednim funkcijama kao što su Quad Tele System i Adaptive Pixel Sensor, korisnici mogu snimati visokokvalitetne slike čak i pri velikim zumovima. Nadograđene Nightography sposobnosti donose izuzetne rezultate u snimanju fotografija i video zapisa u svim uslovima osvjetljenja.

Nakon što su napravljeni sjajni snimci Galaxy AI1 alati za uređivanje omogućavaju jednostavne izmjene poput brisanja, stvaranja nove kompozicije i remasterisanja fotografija. Za lakšu i efikasniju optimizaciju, Edit Suggestion koristi Galaxy AI da predloži savršeno prikladna podešavanja za svaku fotografiju.

Da bi korisnicima pružio još više kreativne kontrole i slobode, Generative Edit može da popuni dijelove pozadine slike generativnom vještačkom inteligencijom. Kada je slika kriva, AI će popuniti ivice. Kada predmet treba malo pomjeriti da bi bili u savršenom položaju, AI omogućava korisnicima da podese položaj subjekta i generiše savršeno uklopljenu pozadinu na svom originalnom mjestu.

Funkcije kamere Premium Galaxy S serije se sada direktno integrišu sa mobilnim aplikacijama, kao što je Instagram, u HDR-u kako bi se poboljšalo dijeljenje na društvenim mrežama. Kada dođe vrijeme da pronađete sliku u Galeriji ili u vašoj aplikaciji za društvene mreže, fotografije se takođe prikazuju u Super HDR-u za realističniji opseg osvjetljenosti, boja i kontrasta analizom istaknutog dijela slika. Vrhunske performanse i dizajn

Galaxy S24 serija se ističe i po svojim vrhunskim performansama, zahvaljujući Snapdragon 8 Gen 3 mobilnoj platformi, adaptivnoj stopi osvježavanja od 1-120 Hz, kao i naprednom sistemu termičke kontrole. Serija takođe nudi neuporedivo vizuelno iskustvo zahvaljujući najsvjetlijem Galaxy ekranu ikada, sa maksimalnom osvetljenošću od 2.600 nita i poboljšanom vidljivošću na otvorenom. Galaxy S24 serija dolazi u različitim bojama inspirisanim mineralima, sa modelima kao što su Galaxy S24 Ultra dostupnim u bojama kao što su titanijum siva i crna, dok modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 nude boje poput oniks crne i mermerno sive.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije