Gadgets

Zavirite u Samsungove inovacije ultra tankog stakla

Zavirite u Samsungove inovacije ultra tankog stakla
Foto: samsung.com | Zavirite u Samsungove inovacije ultra tankog stakla

Galaxy sklopivi uređaji ponovo podsjećaju na ono što je moguće sa jedinstvenim iskustvima i interakcijama za sve korisnike pametnih telefona širom svijeta.

Samsung je stvorio ovu novu kategoriju pretvarajući u stvarnost ono što je nevjerovatno, a sve to kroz inovativne nove tehnologije i sofisticirane, visoko precizne proizvodne procese.

Naime, ključni element Samsung sklopivih uređaja je ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu. Pošto popularnost sklopivih uređaja brzo raste, Samsung usavršava proizvodnju ultra tankog stakla kako bi potrošačima isporučio više sklopivih uređaja.

U pratećem videu pogledajte nekoliko ključnih koraka u stvaranju ultra tankog stakla, uključujući kako Samsung siječe, oblikuje i polira svaki komad za maksimalnu izdržljivost, kako bi se obezbijedio samo najkvalitetniji finalni proizvod. Zahvaljujući Samsung liderstvu i perfektnoj vještini izrade uređaja, Galaxy sklopivi telefoni, koji su napravljeni za moderno doba, unapređuju svakodnevni život korisnika.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije