Internet

Stiže Telegram Premium pretplata sa brojnim poboljšanjima

Stiže Telegram Premium pretplata sa brojnim poboljšanjima
Foto: Ilustracija | Stiže Telegram Premium pretplata sa brojnim poboljšanjima
N.N.

Telegram će uskoro početi da nudi neke funkcije iza pretplate, a u objavi na blogu je najavljeno da servis uskoro pokreće Telegram Premium pretplatu, koja će korisnicima omogućiti nove funkcije, brzinu i resurse.

Pavel Durov, osnivač Telegrama je pomenuo neke od funkcija koje stižu sa pretplatom, uključujući rani pristup nekim opcijama, mogućnost ubacivanja većih fajlova, Premium stikere i reakcije i drugo.

Istaknuto je da će postojeće funkcije na Telegramu ostati besplatne, te da funkcije koje se plaćaju neće uticati na iskustvo koje dobijaju korisnici besplatnih karakteristika servisa. Oni koji ne plaćaju pretplatu će moći da pregledaju velike fajlove koje ubacuju Premium korisnici, a moći će da vide i Premium stikere i reakcije.

Još nije poznata kompletna lista Premium funkcija, ali djeluje da će pretplata biti usmjerena ka naprednim korisnicima Telegrama. Podaci, prikupljeni iz bete, sugerišu da će Telegram Premium pretplata koštati 4,99 dolara mjesečno.

Beta ove verzije servisa ukazuje na postojanje brže opcije preuzimanja fajlova, voice-to-text poruka, alatki za prilagođavanje razgovora, a Premium korisnici neće viđati reklame na svakom kanalu i korisnici će moći da isključuju prikaz oglasa i reklama.

(b92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije