Banja Luka

Begić izazvao Radovića da pokaže svoje račune

Begić izazvao Radovića da pokaže svoje račune
Foto: N.N. | Begić izazvao Radovića da pokaže svoje račune
B.Đ.

BANJALUKA - Za razliku od njega (Milana Radovića) ja živom od poštenog rada, a novac za pokretanje privatnog posla sam osigurao kroz kredit, poručio je Ivan Begić odgovarajući na Radovićeve "prozivke" da otkrije čime finansira portale u njegovom vlasništvu.

"Nisam novac zaradio poput njega reketareći privrednike i tjerajući ih da uzimaju pojedine aranžmane u Novoj banci na čijem je on bio čelu", poručio je Begić.

Begić je pozvao nadležne da prekontrolišu njegove račune.

"Pozivam sve inspekcije, Tužilaštvo, policiju, Poresku upravu, Radovića lično da prekontrolišu sve moje račune, transakcije, šta god žele i da me za svaku marku bez pokrića zatvore na po 10 godina zatvora", rekao je Begić.

Begić je poručio da će doći gdje god oni kažu.

"Doći ću na lokaciju na koju god kaže da dođem i da vidimo kako ću se provesti, koliko će to za mene biti bolno. Doći ću mu u SDS. Doći ću gdje god hoće ta kukavica ucjenjivačka da dođem", poručio je Begić.

Begić je objavio i svoje račune.

"U prilogu dostavljam prikaz mojih računa (jedinih koje imam) otvorene u NLB banci Banjaluka i kredit od kojeg sam pokrenuo privatni posao. "Neka Radović sada objavi svoje račune i dokaže od kud mu 20 miliona maraka", zaključio je Begić.


Povezana vijest:

Begić tvrdi da mu je Radović prijetio da će ga ubiti

Milan Radović reagovao na Begićeve tvrdnje

 

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije