Banja Luka

Djeca priredbom u "Zotoviću" ugostila premijera

Djeca priredbom u "Zotoviću" ugostila premijera
Foto: Jelena Đurđević | Djeca priredbom u "Zotoviću" ugostila premijera

BANJALUKA - Povodom vaskršnjih praznika Radovan Višković, premijer RS, posjetio je danas Dječje odjeljenje Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" u Trapistima, kao i banjski kompleks u Slatini, gdje je poručio da zaposleni u ovoj ustanovi svoj posao obavljaju vrhunski.

Djeca u Zavodu "Dr Miroslav Zotović" u Trapistima su premijeru RS spremila priredbu kao znak zahvalnosti za poklone koje su dobili.

Višković je djeci i zaposlenima u Zavodu čestitao predstojeće praznike, te dodao da je i sam, nažalost, kao roditelj prošao iste poteškoće koje prolaze roditelji djece koja su na ovom odjelu.

"Medicinsko osoblje u ovoj ustanovi ulaže nadljudske napore da olakša djeci boravak ovdje. Vlada RS tradicionalno pred Vaskrs obilazi Dječji odjel u ovom zavodu i ove godine smo odlučili da im poklonimo pakete u kojima su sredstva za higijenu, posuđe i aparati koje oni koriste svaki dan", rekao je Višković.

Goran Talić, direktor Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović", rekao je da su zahvalni premijeru na poklonima i podršci.

"Pratimo najsavremenija kretanja u oblasti zdravstva i imamo punu podršku Vlade RS", rekao je Talić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije