Banja Luka

Dva tržna centra u Banjaluci radila uprkos zabrani

Dva tržna centra u Banjaluci radila uprkos zabrani
Foto: Arhiva | Dva tržna centra u Banjaluci radila uprkos zabrani
N.N.

BANJALUKA - Tokom današnje kontrole, Tržišna inspekcija utvrdila je da nije došlo do nezakonitog povećanja cijena prehrambene i druge robe, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Konstatovano da nema poremećaja u snabdjevenosti trgovinskih objekata, osim nestašice dezinfekcionih sredstava (po informacijama iz trgovinskih lanaca, ova vrsta robe će biti nabavljena tokom iduće sedmice), stoji u saopštenju

Kako navode, najveći broj tržnih centara i drugih objekata, obuhvaćenih zabranom rada vikendom radi prevencije širenja virusa korona, ispoštovali su nalog Štaba za vanredne situacije grada Banjaluka.

Saopšteno je da su dva tržna centra prekršila nalog i da im je po nalogu Inspekcije, zabranjen rad u dane vikenda, u skladu sa restrikcijama koje važe i za ostale tržne centre.

Tokom sinoćnje kontrole ugostiteljskih objekata, utvrđeno da najveći dio objekata poštuje ograničenje radnog vremena do 18.00 časova;

Kontrole, koje provode Tržišna inspekcija i Komunalna policija, se nastavljaju i večeras i sutra.

Štab za vanredne situacije poziva poslovne subjekte da se pridržavaju ograničenja i restrikcija uvedenih s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije