Banja Luka

Maturanti tri škole uljepšali centar Banjaluke

Maturanti tri škole uljepšali centar Banjaluke
Foto: Velibor Tripić, Vladimir Stojaković | Maturanti tri škole uljepšali centar Banjaluke

BANJALUKA - Maturanti Poljoprivredne škole, Katoličkog školskog centra i Srednjoškolskog centra "Gaudeamus" večeras su zablistali u parku "Petar Kočić".

Ovi mladi ljudi obučeni u svečana odjela i haljine raznih boja nisu skidali osmjeh sa lica.

Park "Petar Kočić" bio je tijesan za sve roditelje, prijatelje i komšije koji su došli da isprate svoje maturante u ovo, za njih, posebno veče. Školski dani su oni koji se ne zaboravljaju, a maturanti kažu da će ih pamtiti po lijepom iskustvu i prijateljima koje su stekli.

Astrid Glogovski, maturantica Katoličkog školskog centra, kazala je da je za školu vežu mnogo lijepe uspomene, da je u toku srednjoškolskog školovanja mnogo toga naučila ali i stekla mnoge prijatelje, te da u budućnosti planira da upiše arhitekturu.

"Srednjoškolski dani su oni koji se ne zaboravljaju, a najviše će mi ostati u sjećanju moji prijatelji, profesori ali i mnoge anegdote. Nakon što završe sve obaveze vezano za školu, planiram da nađem posao", rekao je Dragan Tolimir, maturant Poljoprivredne škole.

Aleksandra Đurić, maturantica Srednjoškolskog centra "Gaudeamus", rekla je da je za nju srednja škola veoma brzo prošla, a da će je najviše pamtiti po društvu, te da nakon srednje škole planira da nastavi svoje školovanje.

Nakon okupljanja i fotografisanja sa porodicom, poznanicima i prijateljima, maturanti ovih škola prodefilovali su centrom do hotela "Bosna", gdje će nastaviti svoje slavlje.

Sutra će maturu proslaviti maturanti Srednjoškolskog centra "Ljubiša Mladenović".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije