BiH

Agencija za lijekove: Josipović ne radi kod nas

Agencija za lijekove: Josipović ne radi kod nas
Foto: Arhiva / Ilustracija | Agencija za lijekove: Josipović ne radi kod nas

SARAJEVO - Iz Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH saopšteno je da Zoran Josipović nije u radnom odnosu u ovoj agenciji, kako je navedeno u vijesti koju je objavila ATV.

U saopštenju se podsjeća da je na portalu ove televizije objavljen tekst pod nazivom "Stanivuković podriva povjerenje građana u zdravstveni sistem - opasno i neetično" u kome se Josipović navodi kao službenik Agencije.

Iz ove agencije tvrde da je u tekstu, kako kažu, izneseno mnogo lažnih informacija, te pozivaju nadležne pravosudne institucije da postupe u okviru svojih nadležnosti jer su evidentne dvije stvari - "lažno predstavljanje i širenje lažnih vijesti".

Josipović, koji je u tekstu objavljenom na sajtu ATV potpisan kao službenik Agencije za lijekove BiH, rekao je da je izjava gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića potpuno neosnovana i moraće pozvati na odgovornost one koji su ga potpuno pogrešno nasavjetovali, a on nakon toga, bez stručne provjere, uznemirio javnost i učinio podrivanje povjerenja građana u zdravstveni sistem Republike Srpske. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije