BiH

Američki Kongres o BiH: Dozvolili smo da Rusija širi svoj uticaj

Američki Kongres o BiH: Dozvolili smo da Rusija širi svoj uticaj
Foto: Ilustracija | Američki Kongres o BiH: Dozvolili smo da Rusija širi svoj uticaj
N.N.

VAŠINGTON - Nedavno se na jednoj raspravi američkog kongresnog Odbora za spoljne poslove govorilo o BiH, tačnije u uticaju Rusije.

"Zapadni Balkan je region koji trebate gledati. Lako je kupiti radio stanice i televizije kako bi se promijenile uređivačke politike i kako bi rekli - ruska politika je dobra, kineska politika u Evropi je dobra", rečeno je na sjednici.

Naglašeno je da Rusija na BiH gleda kao na laku metu za širenje uticaja.

"Dozvolili smo da naš uticaj oslabi, a drugi - Rusija, Kina, Turska i Katar, reintegrisali su se u regionu. Balkan nije naš fokus, posebno u BiH o kojoj govorimo", rekli su članovi Odbora.

Zaključeno je i da SAD i EU nemaju jasnu politiku za naš region.

(Klix.ba)

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 2

Nezavisna Srpska

Dozvolio je i pijani Jelcin da amerika siri svoj uticaj na Balkanu. Sada se samo opet slazu kockice na svoja mjesta. Imacete svoje satelite samo među hrvatima ,muslimanima i siptarima kao sto su imali i hitler,i austrougari prije njega. Srbi nikada nece prodati svoj ponos i teritoriju za vasu zlocinacku ideologiju. Ono sto ste silom oteli bice nekada silom i vraceno. Židovi su 1000 godina cekali da bi se na kraju vratili u Jerusalim. Čekaćemo i mi ...

Карамбуле

Тупавој балинчади, амери баце понеку мрвицу пажње ( и то не ради њих, већ због секташке популације ) на територији и примјеру гдје су свакако минорна и безначајна групација ( као што је фекалистан) како би наставили са пљачком нафте и природног богатства остатка арапске глупаве " браће" а ови "наши" тупоглавци одмах падну у екстази при помисли како ће им "велика" Америка помоћи да побију и униште све Србе и тиме и свако сјећање на прадједовску издају и кукавичлук.

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije