BiH

Banjaluka je lider promjena

Banjaluka je lider promjena
Banjaluka je lider promjena

BANJALUKA - SDS gradi budućnost za sve a ne za izdvojene elite koje smatraju da samo zato što su u jednom trenutku imali povjerenje naroda, imaju pravo da rade šta hoće, poručio je Ognjen Tadić, potpredsjednik SDS-a i kandidat za predsjednika RS ispred Saveza za promjene na predizbornom skupu u banjalučkoj mjesnoj zajednici Borik.

„Niko više u RS neće raditi šta hoće. U RS će se raditi ono što je u skladu sa Ustavom i sa zakonima, ono što donosi ljudima bolju budućnost, što nas miri s neprijateljima, što otvara nova radna mjesta, što penzionerima daje bezbjednost, mladima budućnost, a porodicama okup i opstanak“, rekao je Tadić.

On je dodao da Banjaluka u potpunosti preuzima ulogu lidera promjena u RS, zato što, kako je naglasio, ona najbolje zna one koji su bili dosad na vlasti u RS.

„Savez za promjene je opcija koja tu vrstu odgovornosti može da ponese jer se radi o ljudima koji su u stanju da štite RS, što su dokazali kad je trebalo ali i da je ekonomski oporave. Mi pozivamo Banjaluku da istinski preuzme kormilo RS i da bude ekonomski, politički, kulturni i svaki drugi centar u RS. Samo tako Banjaluka kao grad ima budućnost. Znamo koliko RS očekuje od svog glavnog grada“, istakao je on.

Dodao je da se SDS pripremio za ove izbore da bi, kako je rekao, spriječio krađu glasova, ustvrdivši da je na proteklim izborima samo u Banjaluci bilo 9,5 hiljada nevažećih glasačkih listića.

„To je strašno, to je čitav jedan mali grad ili jedna veća opština u RS. To će biti spriječeno. I to boli one koji kada već ne mogu da prevare i kupe narod, žele da pokradu glasove“, rekao je Tadić. Iako je, kako tvrdi, više od milion građana spremno na promjene, važno je da ta spremnost bude pokazana na dan izbora.

On je mišljenja da je ukupno 12 godina vlasti SNSD-a bilo dovoljno da građani shvate da oni ne nude nikakav ekonomski program.

Osim Tadića, građanima su se predstavili i lokalni članovi SDS-a i predstavnici te stranke u banjalučkoj gradskoj skupštini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije