BiH

Pratite nas na Google news

Borenović: Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka

Borenović: Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka
Foto: Arhiva | Borenović: Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka
N.N.

BANJALUKA - Predsjednik PDP-a i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Branislav Borenović istakao da treba sačekati prve sjednice parlamentarnih Komisija da se vidi da li je deblokada parlamenta BiH iskrena.

"Ne bi im bilo prvi put da bojkotuju rad komisija. Važno je i da objasne da li su dostavili imena za komisije u Domu naroda ili tamo nastavljaju s blokadama", kazao je Borenović, saopšteno je iz PDP-a.

Valjda su, kaže, konačno shvatili da blokade i bojkoti ne donose nikome ništa dobro i da razloge za stranačke frustracije i koalicione neuspjehe isključivo traže kod sebe i svojih političkih partnera.

"Postigli smo cilj, pobijedili nerad i javašluk i ovom odlukom zapravo je pobijedila opcija koja hoće da stvara uslove za normalan i odgovoran rad", rekao je Borenović, dodavši:

"Žali Bože propuštenih godinu dana i bačenih miliona maraka. Nemaju oni šta da objašnjavaju nama, nego narodu zašto su potrošili godinu dana i milione maraka iz budžeta za svoj nerad", rekao je Borenović u pisanoj izjavi.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije