BiH

Bundalo: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a

Bundalo: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a
Foto: Arhiva / Ilustracija | Bundalo: Nisam "spavač" koji radi protiv interesa PDP-a
Dejan Šajinović

BANJALUKA – Perica Bundalo, šef Kluba poslanika PDP-a, za "Nezavisne" je rekao da je pismo koje se pojavilo u javnosti koje je poslala Jelena Trivić, njegova zamjenica u Klubu stav pojedinca, te da ga ne želi komentarisati.

"Neka se time bave organi stranke, a javnost neka sama ocijeni u čijem interesu radim ja ili bilo ko drugi. To je sve što mogu reći o tome, ne bih dalje komentarisao", rekao je Bundalo.

Podsjetio je da je trenutni sastav Kluba biran u novembru 2018. godine po Statutu na određeno vrijeme, te da je tačno da je bio dogovor da se nakon isteka određenog perioda bira novo rukovodstvo.

"I to je cijela istina. Nikakve odluke nismo donosili, sastajali smo se više puta, razgovarali smo na tu temu, zadnji put još polovinom maja. Odlučeno je da se o tome razgovara u nekom narednom periodu", rekao je Bundalo.

Na naše pitanje ima li "spavača" u PDP-u i da li pojedinci u toj stranci rade za interes vlasti, odgovorio je odrečno, te da javnost treba da ocijeni ko kako radi.

"Ono što mogu reći za sebe je da sam jedan od osnivača PDP-a sa članskom kartom s rednim brojem deset. Ja nikada i nikako ne bih mogao raditi protiv interesa nečeg što sam stvarao. Takve konstatacije apsolutno ne stoje", rekao je Bundalo.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije