BiH

Pratite nas na Google news

Članovi Ujedinjene Srpske sa Selakovićem i Đurićem: Odlična saradnja Srbije i Srpske

Članovi Ujedinjene Srpske sa Selakovićem i Đurićem: Odlična saradnja Srbije i Srpske
Foto: Ujedinjena Srpska | Članovi Ujedinjene Srpske sa Selakovićem i Đurićem: Odlična saradnja Srbije i Srpske
N.N.

BEOGRAD - Delegacija Ujedinjene Srpske, predvođena predsjednikom Nenadom Stevandićem, nakon posjete patrijarhu srpskom Irineju, u zgradi Predsjedništva Srbije razgovarala je sa Nikolom Selakovićem, generalnim sekretarom predsjednika Republike Srbije i Markom Đurićem direktorom Кancelarije za КiM, na kome su razmijenjena iskustva i konstatovana odlična saradnja institucija Republike Srbije i Republike Srpske.

Posebno je naglašeno da srpski narod baštini jedinstven duhovni i kulturni prostor na svim teritorijama gdje postoji i živi, bez obzira na administrativne granice i ograničenja, a da je jačanje i saradnja Srbije i Republike Srpske uslov zajedničkog napretka i opstanka.

"Naše zalaganje za mir, prosperitet i saradnju, korisno je za sve građane u regionu, bez obzira na nacionalnu ili političku pripadnost", saopštili su iz Ujedinjene Srpske.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Poli Hammy Toast nova je zvijezda doručka!

Marketing tim / 14.08.2020 09:05

Usporite svakodnevne obaveze i priuštite si odličan doručak za zdrav početak dana! Nova pileća šunka Poli od sada je na raspolaganju u novom četvrtastom obliku, idealnom za pripremu toplih sendviča.

Poli | Nova Poli zvijezda je stigla!

Poliy Hammy Toast pažljivo je pripremljen iz pilećeg mesa najviše kvalitete. Ima strukture šunke, svijetlo roza boju i nježan miris. Sočan, mekan, lagan i ukusan idealan je za pripremu toplih sendviča za doručak, najvažniji obrok dana, ali i za različite druge ukusne zalogaje tijekom cijelog dana.

Poli već više od 40 godina svojim proizovdima zadovoljava vaša garstonomska čula željna najsočnijih zalogaja, zato nagradite svoj organizam i u novi dan zakoračajte kao pravi junaci.

Najčitanije