BiH

Pratite nas na Google news

Crnadak pozdravio odluku CIK BiH

Crnadak pozdravio odluku CIK BiH
Foto: Srna/Arhiva | Crnadak pozdravio odluku CIK BiH
N.N.

SARAJEVO - Potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak pozdravio je danas konačnu odluku CIK-a o održavanju lokalnih izbora u BiH 15. novembra.

On kaže da su izbori su najveće i najvažnije demokratsko pravo svih građana i da se ne smije ugrožavati.

"Očigledno je da se SNSD i njihovi partneri plaše izbora, jer su upravo oni doveli do odgađanja, a sada pokušavaju da izbora uopšte ne bude. Moralni paradoks je to što se SNSD žali na pomjeranje izbora sa oktobra na novembar, a do toga je došlo jer oni nisu htjeli glasati da se obezbjedi novac za izbore. Takođe, nije slučajno da je gradonačelnik Banjaluke, Igor Radojičić, najavio da će cijela BiH postati slučaj Mostar, jer on može ostati na toj poziciji samo ako se izbori ne održe", kaže Crnadak. 

Crnadak kaže da "SNSD već dva mjeseca neprestano plače za Brankom Petrićem i starom izbornom komisijom, iako znaju da nisu u pravu. Iz dokumenta PS BiH kojim se imenuje Željko Bakalar vidi se da ga je potpisao Nebojša Radmanović, koji to sigurno ne bi uradio da se radi o nezakonitoj radnji".

"I konačno, sve odluke u poslednje vrijeme, uključujući i jučerašnju o održavanju izbora 15. novembra CIK je donio jednoglasno, 7-0, što znači da su za nju glasali i 'novi' i 'stari' članovi CIK-a", dodaje Crnadak. 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

Marketing tim / 06.07.2020 11:58

Baby Centar je jedinstven projekat pokrenut 2009 godine gdje je prateći svjetske trendove kreiran jedinstven prodajno-edukativni centar u Banjaluci, Sarajevu i Tuzli. Baby Centar nudi sve na jednom mjestu što je potrebno za trudnice, dojilje i djecu do školskog uzrasta.

N.N. | Baby Centar jedinstveno mjesto koje i u Banjaluci okuplja roditelje i mališane

"Naša misija je da budemo najbolji prijatelji mališanima, ali prije svega roditeljima koji imaju jako 'težak posao'. Biti roditelj jedan je od najzahtjevnijih i najtežih poslova, što znači znači ići putem koji je pun iznenađenja i novih izazova. Želimo da upravo mi u Baby Centru budemo ona desna ruka, koja uvijek treba, jer roditelji ne mogu sve sami. Mi smo tu da damo savjet, da pomognemo, da dijelimo lijepe trenutke i zajedno dijelimo emocije u skladu sa našim sloganom – Sve što je potrebno za Vaše dijete", poručuju iz Baby Centra.

Osluškujući roditelje i njihove potrebe u Baby Centru svakodnevno uvode novitete, edukuju osoblje, te prate trendove. Još na samom početku mnogobrojni svjetski partneri prepoznali su kvalitet Baby Centra tako da u njihovom asortimanu možete pronaći proizvode vodećih svjetskih brendova kao što su STOKKE, Philips AVENT, CAM, FreeON, BeSafe, Ergobaby, Cybex, Lego, Globo, Maclaren, TinyLove, Smart Trike, BabyBjorn, Matell, OK baby, te proizvode mnogih drugih prizvođača.

Baby Centar  je za svoje kupce pripremio posebna sniženja na odabrane modele tricikla, romobila, auta na akumulator, autosjedalica i kišobran kolica brandova CYBEX, CAM I FreeON. Sniženje traje do 12.jula 2020 godine.

Baby Centar u Banjaluci možete pronaći u robnoj kući Boska, Trg Krajine 2 na  prvom spratu, gdje će vas nasmijano i edukovano osoblje uvijek rado dočekati. Ne zaboravite više informacija možete dobiti putem kontakt telefona 051 32 11 40 ili 080 02 02 45, te putem Facebook i Instagram stranice.

Najčitanije