BiH

Pratite nas na Google news

Čubrilović: Milovanović svoje ime časno upisao u istoriju Srpske

Čubrilović: Milovanović svoje ime časno upisao u istoriju Srpske
Foto: N.N. | Čubrilović: Milovanović svoje ime časno upisao u istoriju Srpske
N.N.

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović uputio je danas saučešće porodici generala i člana Senata Republike Srpske Manojla Milovanovića, istakavši da je svoje ime časno, kao prvi načelnik Generalštaba Vojske Republike Srpske, upisao u istoriju Republike.

"General Milovanović bio je jedan od onih školovanih oficira koji je u posljednjem ratu bez kalkulacija stao u odbranu srpskog naroda, ne štedići ni sebe niti svoju porodicu i časno vršio i izvršio sve svoje vojničke, a prije svega ljudske obaveze prema svom narodu i Republici Srpskoj. Neka mu je vječna slava i hvala", navodi se u telegramu Čubrilovića.

General-pukovnik Vojske Republike Srpske u penziji Manojlo Milovanović preminuo je jutros u Banjaluci u 76. godini.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Adriatic osiguranje suvereno drži lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine

Marketing tim / 16.01.2020 00:00

Adriatic osiguranje već drugu godinu zaredom tržišni je lider na ukupnom tržištu osiguranja BiH. Tržišni udio Adriatic osiguranja u premiji Društava sa sjedištem u FBiH iznosi 12,9%.

Bruto zaračunata premija Društva za 2019. godinu iznosi 68.450.802 KM, uz ostvareni rast od 4% u odnosu na 2018. godinu.

U portfelju Društva nalaze se sve vrste životnih i neživotnih osiguranja, a većinu portfelja čini osiguranje od automobilske odgovornosti u kojem su također tržišni lider, s udjelom od 18,9 % u premiji Društava sa sjedištem u FBiH.

Ovakvi rezultati potvrda su dobrog poslovnog smjera, u kojem su glavne odrednice  inovativan i dinamičan pristup tržištu, personalizirane ponude i izgrađen odnos povjerenja s osiguranicima, a sve to, naravno, uz kvalitetnu ponudu osigurateljnih proizvoda.

Adriatic osiguranje zahvaljuje svojim osiguranicima na vjernosti.

Najčitanije