BiH

Čubrilović: Ostajemo principijelni u poštivanju skupštinskih odluka

Čubrilović: Ostajemo principijelni u poštivanju skupštinskih odluka
Foto: Dražan Pozderović/Arhiva | Čubrilović: Ostajemo principijelni u poštivanju skupštinskih odluka

BANJALUKA - Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Banjaluci da lideri političkih partija, koje čine vladajuću većinu u Republici Srpskoj, ostaju principijelni u poštivanju odluka Narodne skupštine.

"Važno je da Vlada i institucije Srpske rade posao u skladu sa zakonom. Od građana smo zaduženi da se borimo za poziciju Srpske u skladu sa Dejtonskim mirovnim sprozumom i tako će i biti", rekao je novinarima Čubrilović nakon sastanka predstavnika političkih partija koje čine vladajuću većinu u Republici Srpskoj.

On smatra da je medijski prostor zatrovan dezinformacijama i poluinformacijama.

Čubrilović je istakao da je dobro što je Vlada Republike Srpske dobro uradila posao koji se odnosi na ispitivanje kiseonika koji se daje pacijetnima.

"Javnost je bila uznemirena i niko nije pitao doktore kakav se kiseonik daje pacijentima. Vjerujem da poslije svih pojašnjenja javnost i pacijenti mogu bitri mirni i sigurno je da mora biti više vjere u institucije Srpske", kaže Čubrilović i ocjenjuje da radi jeftinih političkih poena nije dobro dezinformisati javnost.

On ne očekuje da će odaziv građana za sutrašnji skup opozicije biti poseban.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije