BiH

Čubrilović: Rezultati rada Demosa će se mjeriti na izborima

Čubrilović: Rezultati rada Demosa će se mjeriti na izborima
Foto: Demos / Ilustracija | Čubrilović: Rezultati rada Demosa će se mjeriti na izborima

GRADIŠKA - Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je u Gradišci da ta stranka ima podršku građana širom Republike Srpske i da će se rezultati njihovog rada mjeriti na predstojećim lokalnim izborima.

"Mi bismo voljeli da su izbori ove godine, ali i naredne godine ćemo raditi i pokazati koliko vrijedimo. Imamo političko iskustvo iako stranka slavi tek prvu godišnjicu od osnivanja", rekao je Čubrilović u Gradišci gdje je prisustvovao dodjeli članskih kartica novim članovima iz Izborne jedinice dva, odnosno sa područja Gradiške, Laktaša, Srbca i Prnjavora.

On je istakao da Demos ima iskusne ljude koji su se profilisali politički i na svojim radnim mjestima, ali i mlade koji tek žele da se politički afirmišu.

"To je spoj za koji se nadam da će dati rezultat", rekao je Čubrilović.

On je dodao da očekuje da će Demos i u Gradišci ostvariti dobar rezultat i imati odbornike u Gradskoj skupštini u kojoj ovu stranku sada predstavljaju tri odbornika.

Predsjednik Regionalnog odobora Demosa za područja Gradiške, Laktaša, Srpca i Prnjavora Vladimir Janković rekao je da je u ove četiri lokalne zajednice nakon perioda osnivanja gradskog i opštinskih odbora pristupilo još 500 novih članova, od kojih 200 u Gradišci.

Janković, koji je i predsjednik Gradskog odbora Demosa u Gradišci, rekao je da su u Gradišci formirana 42 mjesna odbora, a u ostalim opštinskim odborima najmanje po 15 mjesnih odbora.

"Prva godina je najteža, stali smo na noge i spremno dočekujemo lokalne izbore na kojima ćemo dokazati svoju snagu", rekao je on.

Novi Član Demosa Miloš Kovačević iz Laktaša rekao je da ta stranka raste i razvija se, ali i daje priliku mladim ljudima da dođu do izražaja oni koji znaju, vrijede i žele da ostanu u Republici Srpskoj.

Stranački skup Demosa održan je u Svadbenom salonu "Taksi bar" u Gradišci na kojem je prisutvovalo više od 500 članova i simpatizera ove stranke. Skupu su prisustvovali i zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović, ministar trgovine i turizma Suzana Gašić, direktor RiTE "Ugljevik" Čedomir Stojanović i predsjednik SNSD-a Gradiška Zoran Adžić, kao i predstavnici gradskih odbora Ujedninjene Srpske i SP-a, te SNSD-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije