BiH

Cvijanović: Borba za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta

Cvijanović: Borba za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta
Foto: Arhiva | Cvijanović: Borba za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je građanima, radnicima i sindikalnim organizacijama u Republici Srpskoj Međunarodni praznik rada, ističući da Srpska i njene institucije u drugoj godini pandemije, uporedo sa mjerama za odbranu javnog zdravlja, vode jednako izazovnu borbu za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta.

"Za ostvarivanje važnog cilja, kao što je unapređenje materijalnog položaja radnika, neophodna je funkcionalna i stabilna Republika koja ima kapacitet da odgovori na izazove koje nameće pandemija virusa korona, kao i partnerski odnos sa socijalnim partnerima i privrednom zajednicom", istakla je Cvijanovićeva u čestitki.

Ona je izrazila uvjerenje da će se poslije prevazilaženja ovog teškog perioda svjedočiti daljem poboljšanju životnog standarda svih građana Republike Srpske.

Cvijanovićeva je napomenula da 1. maj - Praznik rada, predstavlja simbol borbe za radnička prava i radničku solidarnost i podsjeća na istorijsku borbu za radnička prava i dostojanstvo čovjeka koji svojim časnim i poštenim radom obezbjeđuje egzistenciju sebi i svojoj porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije