BiH

Cvijanović: Institucije Srpske pomažu sportske kolektive

Cvijanović: Institucije Srpske pomažu sportske kolektive
Foto: Srna | Cvijanović: Institucije Srpske pomažu sportske kolektive

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da institucije Srpske pomažu sportske kolektive i da će pomoći funkicionisanje Odbojkaškog kluba "Borac" Banjaluka.

"Želimo podržati sjajne momke i djevojke u ovom sportskom kolektivu u nastojanjima da ostvare zacrtane ciljeve", rekla je novinarima Cvijanovićeva na donatorskoj večeri i obilježavanju 20 godina Odbojkaškog kluba "Borac" Banjaluka.

Ona je naglasila da je dobra atmosfera u ovom odbojkaškom klubu nešto što je važno za ostvarivanje ciljeva.

"Pokušavamo svaki put da pomognemo, osim onih redovnih sredstava koja su na raspolaganju. Podržaćemo mušku i žensku ekipu Odbojkaškog kluba `Borac`, a institucije Srpske služe za podršku sjajnim kolektivima", dodala je Cvijanovićeva.

Ona je Odbojkaškom klubu "Borac" poželjela da ostvari zacrtane ciljeve.

Predsjednik kluba Aleksandar Dakić naglasio je da je cilj da ovaj klub napreduje svake godine i da ostvaruje što bolje rezultate.

"Zahvalni smo svim prijateljima kluba i sponzorima, a posebno institucijama Republike Srpske što nam pomažu i u ovim teškim vremenima. Siguran sam da će tako biti i u narednom periodu", rekao je Dakić.

On je uručio zahvalnicu Cvijanovićevoj, predstavnicima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vladi Đajiću, bivšim igračima i trenerima kluba, predstavnicima ustanova i firimi koje pomažu rad kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije