BiH

Cvijanović: Nema te daljine koja može spriječiti Srbe da budu zajedno

Cvijanović: Nema te daljine koja može spriječiti Srbe da budu zajedno
Foto: N.N. | Cvijanović: Nema te daljine koja može spriječiti Srbe da budu zajedno
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, koja se nalazi u posjeti Feniksu u američkoj državi Arizona, poručila je da je za Srpsku važan svaki njen čovjek u dijaspori i da nema te daljine koja može spriječiti Srbe da budu zajedno.

Cvijanovićeva, koja u Arizoni boravi na poziv Srpske pravoslavne crkve i udruženja srpske dijaspore u toj saveznoj državi, poručila je da ova posjeta pokazuje da nema te daljine koja može spriječiti da se okupljaju i budu zajedno.

"U okviru posjete, predsjednik Srpske je prisustvovala zavičajnoj večeri sa predstavnicima dijaspore u Feniksu, u kojem živi oko 20.000 Srba", saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike Srpske.

Cvijanovićeva se prethodno sastala sa privrednicima srpskog porijekla, koji uspješno djeluju u okviru poslovne zajednice u Feniksu.

Ona će sutra, zajedno sa vjernicima Srpske pravoslavne crkve u Feniksu, prisustvovati obilježavanju crkvene slave u Crkvi Svetog Nikole u ovom gradu, navodi se u saopštenju.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Komentari: 2

Vucic

samo da vas obavjestim da se idiot zvani Karambule predstavlja kao Putin ukralo govno profil pa serenda to je njegov rukopis glup covjek da gluplji nemore biti ne zana da se negovi glupavi idiotski komentari poznaju po svim portalima

Putin

SRPSKA DEMOKRATSKA MUSLIMANSKA STRANKA , PDP I SDA DAJU IZJAVU ZA JAVNOST ( PRENEŠENO U CJELOSTI ) SRPSKA DEMOKRATSKA MUSLIMANSKA STRANKA I PDP OBAVJEŠTAVAJU SVE SVOJE ČLANSTVO I SIMPATIZERE KOJI NISU DANAS MOGLI DOĆI NA SASTANAK SA USTAŠOM STIPOM MESIĆEM U BIJELJINU DA ĆE PRIJATELJSKI SUSRETI BITI ODRŽANI I U ZAGREBU SA DOTIČNIM OSVJEDOČENIM PRIJATELJEM SRPSKE DEMOKRATSKE MUSLIMANSKE STRANKE I PDPa . PREVOZ ĆE BITI ORGANIZOVAN I BESPLATAN . NAKON PRIJATELJSKIH SUSRETA OBIĆI ĆE SE I U AUSTRIJI GROBNA POLJA NEVINO STRADALIH USTAŠA I MUSLIMANA IZ DRUGOG SVJETSKOG RATA ŽRTAVA GENOCIDA OD STRANE ANTIFAŠISTA U BLAJBURGU ! SLUŽIĆE SE SVETA LUCIFER MISA ZADUŠNICA I KLANJAĆE SE GENOCID NAMAZI NEVINO STRADALIM ŽRTVAMA OD STRANE ANTIFAŠISTA . SVE INFORMACIJE U ODBORIMA SRPSKE DEMOKRATSKE MUSLIMANSKE STRANKE I PDPa KOD MEKETIĆA , GOVEDARICE , BORENOVIĆA KOD LOKALNIH BISKUPA , HODŽA I DRUGIH .

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije