BiH

Cvijanovićeva uputila telegram saučešća porodici Tubin

Cvijanovićeva uputila telegram saučešća porodici Tubin
Foto: N.N. | Cvijanovićeva uputila telegram saučešća porodici Tubin

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slađenka Tubina, koji je tragično stradao na dužnosti u Gornjoj Ravskoj, opština Prijedor.

"Duboko me je potresla vijest o smrti Vašeg sina, oca i supruga, pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Slađanka Tubina. NJegova smrt opomena je svima nama da borba protiv nasilja nikada ne smije posustati, ali i podsjetnik da je posao policajca jedan od najtežih", istakla je Cvijanovićeva.

Predsjednik Republike je naglasila da iskreno saosjeća sa bolom porodice policajca Slađenka Tubina i upućuje izraze najdubljeg saučešća, saopšteno je iz kabineta predsjednika Republike.

Policajac Slađenko Tubin podlegao je noćas povredama od prostrelnih rana nakon što je na njega u Gornjoj Ravskoj pucao Marko Šabić.

Šabić je prethodno oca Veselka ubo nožem u grudi, a kada je policajac Slađenko Tubin došao na intervenciju, Šabić je otvorio vatru na njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije