BiH

Pratite nas na Google news

Delegacija Vlade RS i Svjetske banke o reformskim procesima

Delegacija Vlade RS i Svjetske banke o reformskim procesima
Foto: Vlada RS | Delegacija Vlade RS i Svjetsкe banкe o reformsкim procesima
N.N.

VAŠINGTON/BANJALUKA - Delegacija Vlade Republike Srpske u kojoj su pomoćnici ministra finansija Milorad Đurđević i Jelena Popović, šef Кabineta predsjednika Vlade Republike Srpske, Željko Đurić i savjetnik predsjednika Vlade Republike Srpske, Dalibor Tomaš, razgovarala je danas u Vašingtonu sa regionalnim potpredsjednikom Svjetske banke Sirilom Milerom o reformskim procesima.

Tokom sastanka je razgovarano o realizaciji projekata koji se realizuju i prioritetima za naredni period, s posebnim naglaskom na projekat reforme zdravstvenog sektora.

Кonstatovano je da je saradnja dobra i da se projekti realizuju u skladu sa planiranom dinamikom.

Tokom razmatranja pripreme novog projekta „Integrisano upravljanje rijekama Sava i Drina“, delegacija Vlade Republike Srpske je upoznala predstavnike Svjetske banke o namjeri Republike Hrvatske da odlaže nuklearni otpad na granici sa Republikom Srpskom, te je zatraženo da se Svjetska banka angažuje na pomoći u rješavanju ovog pitanja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije