BiH

Pratite nas na Google news

Demos Banjaluka dobio 350 novih članova

Demos Banjaluka dobio 350 novih članova
Foto: N.N. | Demos Banjaluka dobio 350 novih članova
Goran Lajić

BANJALUKA - Gradska organizacija Demokratskog saveza - Demos Banjaluka danas je svečano dodijelila oko 350 članskih karata onima koji su u proteklom periodu pristupili ovoj partiji.

Slobodan Stanarević, predsjednik Gradskog odbora Demokratskog saveza Banjaluka - Demos, istakao je da je izuzetno teško praviti stranku u ovom vremenu i na ovom prostoru, ali da Demosu to za sada dobro ide, te je ubjeđen da će Demos biti najveće iznenađenje na lokalnim izborima 2020. godine.

"Za manje od godinu dana smo formirali u većini lokalnih zajednica stranku, što se tiče same Banjaluke kotiramo tu sa nekih 45 do 50 mjesnih odbora. Imamo u planu formiranje još nekih pet-šest mjesnih odbora i sa tim bi završili formiranje mjesnih odbora pred lokalne izbore 2020. godine", rekao je Stanarević.

Nedeljko Čubrilović, predsjednik Demosa, rekao je da ova stranka danas dodjeljuje članske karte novim članovima i da nastavljaju kontinuitet organizovanja na području Banjaluke.

"Važno je da Banjaluka održi taj kontinuitet i da početnu euforiju drži i do lokalnih izbora 2020. godine, a tek izbori će pokazati koja je to vrijednost stranke i koju snagu imamo. Ono što znamo i imamo na terenu je da je to veoma dobro organizovano, da je napravljeno skoro 50 mjesnih odbora. Postoji interes građana, a mi moramo biti na raspolaganju onima koji žele da rade zajedno sa nama i da grade zajedno ovu političku opciju", rekao je Čubrilović.

Naglasio je da su zadovoljni dosadašnjim stanjem u ovoj stranci, ali da ne smiju stati na tome, nego moraju dalje nastaviti sa radom, te da će se na sljedećim lokalnim izborima pokazati vrijednost Demosa.

Aleksandra Muzgonja, koja je danas dobila člansku kartu i jedan od predstavnika mladih Demosa, kaze da današnji dogadjaj za nju predstavlja veliko priznanje.

"Svjesni smo da se politika ne može zasnivati samo na rječima, parolama i marketingu, već na programima i planovima, te velikom radu. Ključna riječ u svemu je izazov, a u tom izazovu mi smo spremni da odgovorimo, zato danas i jesmo ovdje i zato smo odabrali Demos", kaže Muzgonja.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije