BiH

Đokić: Da se bavimo lokalnim temama

Đokić: Da se bavimo lokalnim temama
Foto: Srna | Đokić: Da se bavimo lokalnim temama

FOČA - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je večeras na predizbornom skupu u Foči da socijalisti, na bazi svog programa koji je sadržan u manifestu usvojenom za ove lokalne izbore, žele da ekonomski osnaže svaku lokalnu zajednicu u Srpskoj.

Đokić je istakao da u ekonomskom razvoju leži sigurnost za kvalitetan život u budućnosti, kao i socijalna sigurnost za svakog građanina, te da je težnja socijalista da grade društvo socijalne pravde.

"Ovdje u Foči imamo izvanredan tim ljudi, koji je spreman, stručan i sposoban da se stavi na raspolaganje za razvoj ove lokalne zajednice uz pomoć institucija Republike", naveo je Đokić.

On je pozvao sve učesnike predizborne kampanje da daju doprinos očuvanju zdravlja stanovništva, te da svi shvate da su u lokalnoj kampanji i da treba da se bave lokalnim temama.

"Da se ne zamajava narod opštim pričama, koje ne mogu da znače ništa za lokalne izbore. Mogu, ali je presudno za lokalne izbore šta ćemo to uraditi u svakoj lokalnoj zajednici", dodao je Đokić.

Nosilac liste kandidata SP-a za odbornike u Skupštini opštine Foča Slađana Kostović Blagojević rekla je da će ova stranka imati najbolji rezultat do sada, ističući da socijalisti imaju jasno izgrađenu viziju razvoja opštine.

"Jedan od naših osnovnih ciljeva biće da ćemo se zalagati da iz svake porodice imamo bar po jednog zaposlenog da bi ovaj grad imao uslove da živi, radi i opstaje. Svjesni smo činjenice da je masovan odliv stanovništva, kako u cijeloj Republici Srpskoj, tako i u Foči, i mi želimo da to zaustavimo", rekla je Blagojevićeva.

Ona je navela da SP ima odgovornost pred građanima i da ne sliježe ramenima pred problemima.

"Sigurni smo u naš uspjeh i udarnički idemo do pobjede. Ja se nadam da ćemo 16. novembra slaviti pobjedu i da ćemo u velikom broju ući u Skupštinu opštine Foča gdje ćemo dokazati naš rad uz kvalitetne kadrove koje imamo na listi", rekla je Blagojevićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije