BiH

Đokić: Izbori da budu održani 15. novembra

Đokić: Izbori da budu održani 15. novembra
Foto: Srna | Đokić: Izbori da budu održani 15. novembra

BRČKO - Socijalistička partija (SP) je za to da lokalni izbori budu održani kada su i zakazani, 15. novembra, rekao je danas u Brčkom predsjednik partija Petar Đokić.

Đokić, koji je prisustvovao sjednici Glavnog odbora SP u Brčkom, rekao je da bi Savjet ministara trebalo da odobri budžetska sredstva za sprovođenje izbora, a da Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH usvoji takav prijedlog.

On je naveo da je SP spremna da učestvuje na predstojećim lokalnim izborima, da ima pripremljenu kadrovsku strukturu, te da će za lokalne izbore biti prijavljena u 74 opštine Republike Srpske i Federacije BiH, kao i da ima 21 kandidata za načelnike.

Đokić je dodao da očekuje dobar izborni rezultat, jer smatra da je zaslužen radom partije u lokalnim zajednicama, te je naveo primjer Brčkog gdje je dio vlasti i u kojem su pokazali posvećenost razvoju.

On je naveo da danas na Glavnom odboru donesena odluka o njegovom sastavu, kao i da su izabrani novi članovi Izvršnog odbora, te još dva nova potpredsjednika partije - Srđan Todorović iz Doboja i Rajko Ćapin iz Trebinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije