BiH

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije
Foto: Arhiva | Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

Đokić je istakao da je Socijalistička partija u prethodnom periodu dala zadatak svim svojim gradskim i opštinskim odborima da formiraju timove koji će raditi na animiranju svih članova, prijatelja, rođaka i poznanika u BiH i Srbiji, da izađu na izbore 21. juna i daju podršku Socijalističkoj partiji Srbije.

"Takođe, promovisali smo sve predizborne propagandne materijale Socijalističke partije Srbije na svim našim medijskim kanalima", rekao je Đokić.

Đokić je rekao da je Socijalistička partija Srbije uz Socijalističku partiju od osnivanja (1993. Godine), a 2018. godine, na osmom kongresu donesena je odluka da se ide ka ujedinjenju dvije partije, na šta su posebno ponosni.

"Samim tim, kada je Socijalistička partija Srbije u kampanji, sasvim je prirodno da smo i mi u kampanji s njima. Uvijek smo bili jedna partija i naše aktivnosti su jedan od dokaza te tvrdnje", rekao je Đokić.

On je dodao da će se promovisanje politika i izbornih lista Socijalističke partije Srbije nastaviti i u budućem periodu, tačnije sve do 21. juna kada je dan izbora, za koje je siguran da će biti pobjednički za Socijalističku partiju Srbije i njene koalicione partnere, saopšteno je iz Socijalističke partije.

"Mi ćemo u ovoj sedmici dati dodatne napore kako bi sve naše veze u BiH i Srbiji bile usmjerene u pravcu davanja podrške izbornoj listi broj dva Koalicija Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije/Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija. Siguran sam u odličan pobjednički rezultat Socijalističke partije Srbije. Državnička politika i program Ivice Dačića to potvrđuju i garantuju", poručio je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije