BiH

Pratite nas na Google news

Đokić sa Dačićem: SPS će uvijek čuvati i štititi Socijalističku partiju

Đokić sa Dačićem: SPS će uvijek čuvati i štititi Socijalističku partiju
Foto: N.N. | Đokić sa Dačićem: SPS će uvijek čuvati i štititi Socijalističku partiju
Srna

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić razgovarao je danas o aktuelnoj političkoj situaciji u Republici Srpskoj i Srbiji sa liderom SPS-a Ivicom Dačićem koji je poručio da će ova stranka uvijek voditi brigu o Srpskoj i srpskom narodu gdje god se nalazio.

"SPS će to raditi jer smo mi partija koja je direktno sa narodom Republike Srpske učestvovala u stvaranju prve srpske države zapadno od Drine. SPS će uvijek čuvati i štititi Socijalističku partiju iz Republike Srpske, jedinu partiju sa kojom imamo sestrinske odnose na koje smo posebno ponosni i koje ljubomorno čuvamo i njegujemo", rekao je Dačić.

On je upoznao Đokića sa kampanjom koja traje u Srbiji, kao i ciljevima SPS-a na predstojećim izborima na kojima će, kaže, ostvariti odličan, pobjednički rezultat.

Đokić je rekao da su danas govorili o načinima daljeg privrednog razvoja i poboljšavanja životnog standarda građana, ali i o uspješno realizovanim projektima u proteklom periodu, pogotovo u oblasti energetike.

Jedna od tema razgovara sa Dačićem bili su i lokalni izbori na kojima će, prema riječima Đokuća, SP napraviti odličan rezultat.

Dva lidera, koji su se sastali u Beogradu, su poručila da će uskoro doći i do sastanka Predsjedništva dvije partije na kojem će se razgovarati o daljim načinima zajedničkog djelovanja, ali i unapređenja saradnje dvije partije, saopšteno je iz SP-a.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije