BiH

Đokić zadovoljan radom gradskog odbora u Doboju

Đokić zadovoljan radom gradskog odbora u Doboju
Đokić zadovoljan radom gradskog odbora u Doboju

DOBOJ - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas da je zadovoljan radom gradskog odbora ove stranke u Doboju, "čiji značaj su prepoznali i pojedini lokalni predstavnici NDP-a i SDS-a koji su prešli u njene redove".

Đokić je rekao da je u SP-u prepoznat oslonac za buduće vrijeme i da će se pokazati da je njihova odluka bila ispravna i da će zajedno raditi za dobrobit Doboja i Republike Srpske.

Nakon svečanog otvaranja prostorija Gradskog odbora stranke u Doboju, oštećenih tokom majskih poplava, Đokić je pozvao građane da daju podršku Gradskom odboru SP-a i nosiocu liste za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jednici 5 na opštim izborima Srđanu Todoroviću.

Todorović je rekao da su predstojeći izbori preduslov za promjene u Doboju, koji se nalazi u očajnom stanju.

"U interesu građana mijenjali smo stvari. Bili smo protiv određenih odluka štetnih po građane i zbog toga snosili pritiske", rekao je Todorović i poručio da od takvog stava neće odustati.

On je naveo da je SP-u pristupilo 9 članova Gradskog odbora NDP-a, veliki broj mjesnih odbora sa 300 članova, kao i pojedini istaknuti članovi SDS-a, koji su nezadovoljni stanjem i načinom upravljanja gradom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije