BiH

Dodik: Beznačajne kritike na račun mog govora u Beogradu

Dodik: Beznačajne kritike na račun mog govora u Beogradu
Foto: Tanjug | Dodik: Beznačajne kritike na račun mog govora u Beogradu
Srna

BEOGRAD - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da su sve kritike upućene povodom njegovog jučerašnjeg obraćanja na skupu "Budućnost Srbije" u Beogradu minimalne i beznačajne.

Povodom saopštenja navodnog Instituta za istraživanje genocida Kanada da je riječ o "antibosanskoj kampanji" i da mu treba zabraniti bilo kakvu političku aktivnost na nivou BiH, Dodik je rekao novinarima u Beogradu da on nema nikakve veze sa identiteom bosanski.

"Ja imam srpski nacionalni identitet. Nikad nisam čuo za taj institut, ni ko je, ni šta je. Nevjerovatno je da oni to prate, a vjerovatno je, s obzirom na vokabular, da neko od Bošnjaka - muslimana to govori", naglasio je Dodik.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Komentari: 11

Putin

Kako Vucic kara Dodika seta ga ko kucnog ljubimca.

Banjalucki Papak

Gleda Bakir sebe u ogledalu i kaze "Jesam zgodan nema sta. Svaka bi se za mene udala. Kad me zene vide, vlaznost zraka raste do 90%. Jes' da knjige u zivotu procito nisam, ne znam na stranom jeziku da kazem ni dobar dan, nemam pojma o filozofiji, umjetnosti, muzici, ali ja sam baja da ga nema na teritoriji Turske." I kako on tako prica sam sa sobom, odjednom se ukaza duh Alije Žvalije i kaze, " Papku otidji malo kod hirurga da ti smanji obim kglave, da je mnogo mnogo uljepša a poslije cemo se cuti za nove savjete."

beha, mala zemlja za veliku nuždu

»Psiholozi cete dugo proucavati. Povezanost uticaja moci i kokaina na licnost. Posto drugacije da objasnim ovako ponasanje , nema ga.« crni bojane balinće pa ti ni malu maturu nemaš, ba

Više komentara Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije