BiH

Dodik: Imam odlične odnose s Vučićem

Dodik: Imam odlične odnose s Vučićem
Foto: Instagram/Arhiva | Dodik: Imam odlične odnose s Vučićem

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da ima odlične odnose sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da je kvazi priča izjava ministra odbrane u Savjetu ministara Zukana Heleza da je od agencija dobio informacije da se Vučić okreće Jeleni Trivić.

"Namjera Heleza i njegovih da oko toga diskutuju kao veliki znalci apsolutno govori o željama da ovdje dobiju svoje partnere i da određuju šta će biti u BiH", rekao je Dodik Srni.

Predsjednik Srpske ističe da ne dobija nikakve informacije od agencija i da ih nikada nije ni dobijao i da je Helezova izjava kvazi priča.

"To se moglo vidjeti na način da posjetu /srpskog člana i predsjedavajuće Predsjedništva BiH/ Željke Cvijanović Hrvatskoj dovodi u vezi sa tim kako preko Hrvatske valjda trebam da dođem do Vučića", rekao je Dodik.

On je istakao da predsjednikom Srbije i Srbijom imaju odlične odnose.

"Političko djelovanje može da bude stvar ličnog izbora, ali to sigurno prvi neće znati Helez. On treba da shvati da je ministar koga su izabrale sadašnje partnerske političke partije", rekao je Dodik.

Dodik je rekao da Jelena Trivić ima pravo da formira svoju partiju i da Helez neće biti taj koji će određivati ko je formiran.

"On daje spekulativne izjave. Svako može da formira partiju u Republici Srpskoj, slobodno društvo i mi nemamo ni jedan problem s tim", rekao je Dodik.

Predsjednik Srpske je rekao da vjeruje da Helez nikada nije bio u kontaktu sa Vučićem.

"Ne vjerujem da on zna šta Vučić namjerava", rekao je Dodik i dodao da Helez pokušava da se nametne kao sveznalica.

Dodik ističe da je sve, naravno, moguće, ali da je sigurno to da Helez nema pojima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije