BiH

Pratite nas na Google news

Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje

Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje
Foto: N.N. | Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje
Srna

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je odgovornost lokalnih rukovodstava SNSD-a i DNS-a da dogovore zajedničko djelovanje na lokalnom nivou i da je uvjeren da će ono u značajnom broju lokalnih zajednica biti koordinisano i zajedničko.

"Mislim da je to nivo koji će biti tražen na sutrašnjem sastanku delegacija SNSD-a i DNS-a - da lokalna rukovodstva dogovore zajedničko djelovanje na lokalnom nivou, da to bude njihova odgovornost", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je naveo da ga predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić informiše da ima dobru saradnju sa ljudima iz DNS-a, te da očekuje da će isto biti dogovoreno i u Prijedoru.

Dodik je istakao da je DNS koalicioni partner SNSD-a i da će ostati tako sve dok oni to žele.

"SNSD svoje politike iznosi jasno i transparentno - ne sjedimo sa strane i ne spekulišemo ni o čemu. Nemamo nijedan razlog da se odričemo dobre saradnje sa DNS-om dok god budu poštovali sporazum. Šta se desilo u okviru njihove partije ipak je pristojno da prepustim njima da ocjenjuju, zašto im se partija pocijepala i ko tu snosi odgovornosti", rekao je Dodik.

Delegacije SNSD-a i DNS-a, predvođene predsjednicima stranaka Miloradom Dodikom i Markom Pavićem održaće sutra sastanak u Banjaluci.

Najčitanije