BiH

Pratite nas na Google news

Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje

Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje
Foto: N.N. | Dodik: Lokalna stranačka rukovodstva da dogovore zajedničko djelovanje
Srna

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da je odgovornost lokalnih rukovodstava SNSD-a i DNS-a da dogovore zajedničko djelovanje na lokalnom nivou i da je uvjeren da će ono u značajnom broju lokalnih zajednica biti koordinisano i zajedničko.

"Mislim da je to nivo koji će biti tražen na sutrašnjem sastanku delegacija SNSD-a i DNS-a - da lokalna rukovodstva dogovore zajedničko djelovanje na lokalnom nivou, da to bude njihova odgovornost", rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On je naveo da ga predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Igor Radojičić informiše da ima dobru saradnju sa ljudima iz DNS-a, te da očekuje da će isto biti dogovoreno i u Prijedoru.

Dodik je istakao da je DNS koalicioni partner SNSD-a i da će ostati tako sve dok oni to žele.

"SNSD svoje politike iznosi jasno i transparentno - ne sjedimo sa strane i ne spekulišemo ni o čemu. Nemamo nijedan razlog da se odričemo dobre saradnje sa DNS-om dok god budu poštovali sporazum. Šta se desilo u okviru njihove partije ipak je pristojno da prepustim njima da ocjenjuju, zašto im se partija pocijepala i ko tu snosi odgovornosti", rekao je Dodik.

Delegacije SNSD-a i DNS-a, predvođene predsjednicima stranaka Miloradom Dodikom i Markom Pavićem održaće sutra sastanak u Banjaluci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije