BiH

Pratite nas na Google news

Puna podrška SNSD-a Igoru Radojičiću

Puna podrška SNSD-a Igoru Radojičiću
Foto: N.N. | Puna podrška SNSD-a Igoru Radojičiću
Goran Lajić

BANJALUKA - Ovdje smo da sagledamo organizaciono stanje, akciono jedinstvo i sve ono što je neophodno kako bi se na najbolji mogući način pripremili za lokalne izbore, rekao je da Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, pred početak proširene sjednice banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a.

On je još jednom ponovio da će kandidat za gradonačelnika Banjaluke biti Igor Radojičić.

“Radojičić odlično radi svoj posao, ima moju podršku i podršku predsjednice RS, rukovodstva partije i u tom pogledu ne očekujem nikakve turbulencije u okviru partije, čak i od koalicionih partnera, oko buduće kandidature", rekao je Dodik.

On kaže da je banjalučka gradska organizacija najveća gradska organizacija koja je dugi niz godina dobijala izbore, te je i sada motivisana da uradi sve što je neophodno kako bi se izbori dobili.

Dodao je da su godinama polagali ozbiljne napore u Banjaluku da je podignu na nivo koji danas jeste.

Dodik je napomenuo da je još dugo do izbora, ali da se svakako koncipiraju glavni elementi mogućih kretanja u pogledu kandidature.

"Mi želimo da održimo razgovor sa svim našim organizacijama da im objasnimo politike koje vodi SNSD", rekao je Dodik i dodao da je prijedlog SNSD-a da se odbace sva bonska ovlaštenja, te da je njihov prijedlog da se sve što je učinjeno na bazi bonskih ovlaštenja ne prihvati i odbaci, te da se traži razgovor s FBiH, kao jedinim sagovornikom RS za sve reforme  koje se sprovode.

Igor Radojičić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a, rekao je da svi gradski i opštinski odbori treba da održe sjednice sa zaduženim aktivistima i da analiziraju zaključke Glavnog odbora i informišu se o aktuelnim ekonomskim i političkim kretanjima.

"Imaćemo na dnevnom redu zaključke Glavnog odbora, aktuelnu političku situaciju i tok godišnjih aktivnosti u gradskoj organizaciji.

Mi smo se u gradskoj organizaciji posvetili unutrašnjim organizacionim pitanjima. Završen je proces djelimičnih unutarstranačkih izbora otprilike u jednoj trećini mjesnih odbora", rekao je Radojičić.

On je istakao da je završena reorganizacija rejonskih odbora, te da su sada u fazi do kraja godine sprovođenje plana koji podrazumijeva reevidentiranja jačanja unutarstranačke organizacije, ali naravno i priprema za naredne izbore 2020. godine.

Proširenoj sjednici banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a prisustvuju i Željka Cvijanović, Srebrenka Golić, Vlado Đajić, Alen Šeranić, te drugi istaknuti članovi SNSD-a.

Sjednica Gradskog odbora SNSD-a održava se u sportskoj dvorani "Obilićevo".

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Promocija

Novi Nike model - Air Max 200 dostupan u Juventa Urban šopovima širom BIH

Marketing tim / 20.11.2019 11:05

Još od 90-ih, Air Max je definitivno jedan od najpopularnijih modela patika. Preko 30 godina slava ovog modela nije jenjavala, što zbog neprikosnovene udobnosti koju pruža vazdušni đon, ali i zahvaljujući uvijek odvažnom dizajnu koji nas nikad ne ostavlja ravnodušnim.

Air Max, odavno više nije samo patika. To je stil, pravac i način iskazivanja sopstvene individualnosti i urbanog i aktivnog stila života. Danas ih vole i nose različite generacije - ljudi srednjih godina koji su ovim patikama ostali vjerni još iz svog tinejdžerskog perioda, pa do mlađih generacija koje su oduševljene kultnim statusom koji ovaj model nosi sa sobom.

Nike je sredinom ljeta predstavio novog člana Air Max porodice – Air Max 200. Ovaj model predstavlja kombinaciju dvije Nike ikone - Air Max 180 i Air Max 270.

Ono što je specifično jeste da ovaj model pruža 200 procenata više Air đona od svojih prethodnika zbog čega i pretenduje da osvoji epitet najudobnijeg Air Max modela do sada.

Par je takođe dobio i lagani uložak od pjene, zarad cjelodnevnog komfora, kao i gumu na spoljnom dijelu đona, zbog poboljšane izdržljivosti.

Od lansiranja do danas, Nike je predstavio nekoliko varijanti, tj kombinacija boja za ovaj model patika. Sve modele  Air Max 200 možete pronaći u Juventa Urban šopovima širom BIH. Spisak lokacija radnji možete pronaći ovdje.

Najčitanije