BiH

Dodik: Samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom

Dodik: Samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom
Foto: Printscreen YouTube | Dodik:Samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom

BANJALUKA - Pozivam sve građane da vjeruju svojim institucijama, samo zajedno se možemo izboriti sa ovim virusom, rekao je Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH i predsjednik SNSD-a.

On je to rekao nakon sjednice Izvršenog komiteta SNSD-a.

Dodik rekao je da Izvršni komitet ove stranke podržava mjere Vlade Republike Srpske za ublažavanje štetnih posljedica virusa korona u Srpskoj.

"Želimo da skrenemo pažnju građanima da vjeruju nadležnima i prate uputstva", rekao je Dodik.

On je naveo da Izvršni komitet smatra da će pandemija virusa korona uticati na ekonomska i privredna kretanja, što će se neminovno odraziti na ekonomiju Republike Srpske.

Dodik je rekao i da SNSD očekuje da će Agencija za bankarstvo Republike Srpske uvesti određene mjere koje će dovesti do olakšavanja pozicije preduzeća koja se bave poslovima koji su ugroženi zbog pojave virusa.

"Izvršni komitet podražava mjeru Vlade koja podrazumijeva odgađanje plaćanja poreza na dobit i svih obaveza po završnom računu za 2019. godinu do 30.06.2020. godine", rekao je Dodik.

Sjednici su prisustvovali predsjednik stranke Milorad Dodik i članovi Izvršnog komiteta Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Slavko Mitrović, Igor Žunić, Staša Košarac, Luka Petrović, Igor Radojičić, Snježana Novaković Bursać, Nebojša Radmanović, Radovan Kovačević, Sredoje Nović, Nada Tešanović i Denis Šulić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije